2777
2789

اونایی که شوهراشون دست بزن نداشتن یا معتاد اینا نبودن منظورم اینه شرایط طلاقی که قانون میگه رو نداشتن ولی به هر دلیلییی مثل عدم علاق دو طرفه طلاق گرفتن

به کمکتون احتیاج دارم

چکار کردید؟

راه های در روش چیه که طرف مث اسب زجرت نده؟

میگه تو برو دادخواست بده منم نمیام دادگاه تا میتونی بدووو

چکار کنم؟

فقط توافقی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه اون نمیره طلاق بده چون درون صورت باید پول و مهریه و اینا بده ، یه بخشی از مهریتو ببخش تواف ...

قبول نمی کنه

میگه من هیچ قدمی برنمیدارم برا طلاق

مهریه نمیخوام کلا

حاضرم کلا ببخشم ولی میخواد بچزونه میگه برام صرف نمیکنه انقد راحت بری باید هزینه بدی!!!

@اسلولوریس  سلام عزیزم خوبی چه خبرا؟باشوهرت به کجا رسیدی؟

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.
سلام شکرطلا ممنون تو خوبی هیچی لج کرده میگه من نه طلاق میدم نه طلاق نمیدم خودت هر کار میخوای بکن

مرسی عزیزم منم خوبم بایه وکیل مشورت کردی؟؟اونا بهتر راه وچاه رو میشناسن اگه واقعا داری اذیت میشی حتما طلاق بگیر 

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.
مرسی عزیزم منم خوبم بایه وکیل مشورت کردی؟؟اونا بهتر راه وچاه رو میشناسن اگه واقعا داری اذیت میشی حتم ...

آره صحبت کردن

اونام میگن با دادخواست طلاق به جایی نمی رسی

لعنت تو قانون این مملکت که همش به نفع مرداس

گفتن مهریه بذار اجرا ولی میدونم ادمی نیس که مهریه اجرا گذاشتن باعث شه طلاق بده

آره صحبت کردن اونام میگن با دادخواست طلاق به جایی نمی رسی لعنت تو قانون این مملکت که همش به نفع مر ...

عزیزم تو تلاشت رو بکن خسته نشو فوقش چند سال طلاق طول بکشه تهش خلاص میشی شوهرت وضعش چطوره؟

عزیزم تو تلاشت رو بکن خسته نشو فوقش چند سال طلاق طول بکشه تهش خلاص میشی شوهرت وضعش چطوره؟

اخه جوونی من از بین میره برا اون که اتفاقی نمی افته

والا خونه ماشین نداره ولی تو بورس کم پول نداره

اخه جوونی من از بین میره برا اون که اتفاقی نمی افته والا خونه ماشین نداره ولی تو بورس کم پول نداره

اشکال نداره عزیزم ببین میشه توافقی ازش جدا بشی ده سالم طول بکشه آخرش رها بشی از این شوهر به نفعته

نه بابا دیگه بعد ده سال به نفعم نیس فقط و فقط به ضررمه.. دعا کن برام

عزیزم برات دعا میکنم عاقبت به خیر شی 

ممنون ازت

قربونت منتظر خبرای خوبتم