2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهرشوهرم دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست
ن ازظرف شستن خوشم نمیاد...دلم میخادمیزبانی ک برامن زحمت کشیده زحمتشوکامل جبران کنم خاااانم

این فرق داره تا وقتی که صدات بزنن بیا ظرف بشور. من که اگه خودم بخوام برم ظرف بشورم یکی بهم بگه برو ظرفارو بشور دیگه نمیرم می‌شینم سرجام. 

با گوشی کار کردن سر گرم شدن نیست عزیزم راهکاراتو برا خودت نگهدار 😊

من اسم گوشی نیووردم 😐

گفتم میتون سرگرم یکاری بکن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهاکه ایطوراخلاقادارین اصلاهیچجانبایدبرین منم اگ کسی بیادخونم وخودشوبززنگی بزنه ودست تکون نده....ا ...

مگه برا این دعوت میکنی که از مهمونت کار بکشی؟؟؟؟

دلت خواسته یه مهمونی دادی نباید توقع داشته باشی همه کاراتو بکنن که 

من مهمونی ام میرم در حد سفره انداختن و پاک کردن کم‌ک میکنم 

مگه زوره مهمونی ندن خب 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم من همینجوری بودم از ظرف شستن نمیترسمو برا کسی باعشق کار میکنم  ولی ظرف شستن و کار کردن ب ...

به نظرم با یکیشون شریکی بشور

خودت صداش بزن بگو فلانی بیا بریم ظرفا رو بشوریم چون صاحبخونه خستس و زحمت کشیده

این چیزا دیگه رو گرفتن نداره باید واضح بگی که اونا هم فکر نکنن بی زبونی و تنهایی میتونی بشوری

من مادر شوهرم اجازه نمیده تنهایی کاری کنیم... اگه ببینه من دارم ظرف میشورم یا خودش یا دخترش یا جاریم رو صدا میزنه که کم‌کم کنن

اگه تنها ظرف صبحانه شستم دیگه ظرف نهار رو اجازه نمیده بشورم میگه تو صبح شستی حالا بقیه باید بشورن... اگه نگه هم خودم ببینم زیاده جاری یا خواهر شوهرم رو صدا میزنم به سادگی 😁

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

عزیزم میشه وظیفت بعدش نشوری تلافی میکنن

من همیشه کمک میکردم یه سال دوتا مهمونی رفتیم عصب دستم اسیب دیده بود بهشونم.گفتم دستم خیلی درد میکنه دیگه فک.کردم.خب میفهمن و بلند نشدم.واسه ظرف 

چندماه بعدش گفتم دعوت کنم بعد 6 ماه دعوت کردم اومدن خوردن و رفتن من موندم و کلی ظرف!!!هیچوقت یادم نمیره دیگم خونه اونا نمیرم برای دعوتی شام و هرچی

انتظار ظرف شستن نداشتم ولی حرکتشون زشت بود چون ما اینجوری هستیم خانوما بعدش کمک میکنن البته این باعث شد شوهرم ماشین ظرفشویی بگیره😂

ولی حس میکنم اینکه تلافی.کردن یعنی زدن توی سرِ من

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
خب اونا ک میان خونم دس ب سیاهو سفید نمیزنن

اونا هم اشتباه می کنن... 

عزیزم من خودم ی بار تعارف می کنم و میشینم اما تو‌پهن کردن و‌جمع کردن سفر کمک‌می کنم...اما باید ببینی همسرت چه العکس العملی نشون‌میده...

مگه برا این دعوت میکنی که از مهمونت کار بکشی؟؟؟؟ دلت خواسته یه مهمونی دادی نباید توقع داشته باشی هم ...

واااااچه طرزفکرادارین هنویچیزیم طلب کاره صابخونه میشین شماهااااا.حرفی براگفتن باهت ندارم خانمی.

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻