2777
2789
عنوان

امشب خونه خواهرشوهرم دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 99 پست
مادرشوهرم میگه عروس جان پاشو بشور    

بگو ببخشید کمرم درد میکنه 

یا شوهرت بگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اخرش ک غذا تموم میشه میرن اشپزخونه بعد میگن فلانی و فلانی ظرفارو بشورن منه طفلیم‌ک همش هستم

وا...چه بیشعورن 

این باررفتی بگو شرمنده من امشب حالم خوب نیست نمیتونم کمک کنم

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به اسی گفتم اینو و شما کل شعورتو بزار برا خودت اگه عنوان رو بخونی خودش ناراضی هستو میگه دوست ندار ...

میتون نره مهمونی نامزدشم چاقو زیر گلوش نزاشته 

یا حداقل موقع ظرف شستن ک شد خودشو سرگرم یکاری کن 

ن اینک زود بخور بعدم بشقابشد ببره بزاره تو سینک

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

من خودم وقتی جایی میرم مهمونی میگم صاحب خونه اینهمه زحمت کشیده منم یه کمک کنم و ظرفی بشورم چیزی کم نمیشه، ولی کسی گفت بیام کمکت بی تعارف میگم بیا اسکاج بکش😁

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
اره بزن  عکسبازی بزنی☹😂

چرا عکسبازی 😄😄🥴🥴

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
چقد زندگی رو به خودتون زهر میکنید سر چیزای بی ارزش خوب اگه تو خونه ی خودت باشی باید هم شام دزست کنی ...

عزیزم من همینجوری بودم از ظرف شستن نمیترسمو برا کسی باعشق کار میکنم 

ولی ظرف شستن و کار کردن برا کسی ک قدر ندونه خوب نیس 

یا ک مثلن وقتی خونه مادرشوهرم دعوتیم و خاهرشوهرامم هستن دس ب سیاهو سفید نمیزنن اونجام میگن تو همه کارارو بکن اونجا دیگ بدم میاد ک بم دستور بدن

یعنی انقدر از ظرف شستن خوشت میاد که بچت صدات زد ناراحت شدی ؟ به نظر من یه روز حوصله دارین بشورین اون ...

ن ازظرف شستن خوشم نمیاد...دلم میخادمیزبانی ک برامن زحمت کشیده زحمتشوکامل جبران کنم خاااانم

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
نه خیر وقتی تبدیل میشه ب وظیفه میکشه حمالی 

شماهاکه ایطوراخلاقادارین اصلاهیچجانبایدبرین منم اگ کسی بیادخونم وخودشوبززنگی بزنه ودست تکون نده....اولین واخرین بارمه ک دعوتش میکنم

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻