نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 عنوان وزن بچه درهفته۳۰ 262 بازدید | 41 پست سلام خانوما وزن بچتون تو هفته ۳۰ چقد بود؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده 1399/06/27 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saramaleki71 عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2241 استارتر سلام و باآرزوی براورده شدن حاجت ها و آرزوهات🙏😍سفره صلوات ۱۴ معصوم گذاشتیم ، هرروز برای یکی از ائمه صلوات داریم. امروز به نیت حضرت باب الحوائج امام جواد (ع) هست. به قصد حاجت روایی🍬🍬🍬بیاین شرکت کنید لطفا 💖🕊https://www.ninisite.com/discussion/topic/5063485/سفره-صلوات-هدیه-به-حضرت-باب-الحوائج-امام-جوادع الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم.
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 ۳۱ هفته۱۵۵۰ برای وزن گیریش چیزی میخوری؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 ۲۸هفته۱۴۵۰ بود ماشالله خداحفظش کنه به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 سونو اشتباه میگه به من هفته اخر کفتن ۳۲۰۰هست وقتی دنیا اومد ۲۶۰۰بود😐😐 همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 عزیزم بهت گفتن چقدره؟ ۱ونیم حس میکنم کمه به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
لگن۱ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 11210 سونو اشتباه میگه به من هفته اخر کفتن ۳۲۰۰هست وقتی دنیا اومد ۲۶۰۰بود😐😐 چند هفته بدنیا اومد
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 فکر کنم اگه دقیق یادم باشه ۱.۷۰۰ خدا حفظش کنه به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 چند هفته بدنیا اومد هفته ۴۲ همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....