2777
2789
عنوان

بیاین بگین با دخترعموم چه کنم

369 بازدید | 32 پست

دخترعموم شوهر داره و دوتا بچه، نزدیک 11ساله عروسی کرده زندگی خوبی هم داره و شوهرش هم مرد خوبیه از نظر مالی هم متوسط هستن در کل زندگی خوبی داره، حدود دوسال پیش بهم گفت با یه آقایی از یه شهر دیگه دوست شده اونم زن داره وبچه تو تلگرام باهاش آشنا شده و مرتب باهم صحبت میکنن عکس برای هم میفرستن حتی برای هم کادو پست میکنن همون موقع هم بهش گفتم که کارت درست نیست ولی قبول نکرد و گفت فقط ما تلفنی با هم صحبت میکنیم اصلا همدیگه رو ندیدیم و نمیخوایم ببینیم منم دیگه هیچی نگفتم تا اینکه چند روز پیش فهمیدم با یه آقای دیگه از یه شهر دیگه داره باهاش صحبت میکنه بهش گفتم همونه گفت نه این یکی دیگه هست 

به نظرتون چطوری بهش بفهمونم که کارش درست نیست و این یه خیانته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه براش عادی شده کم کم از غیر حضوری ب حضوری تبدیل میشه تا خودش هم نخواد شما نمیتونین کاری کنین 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
واقعا که!چطور یک زن با بچه و شوهر میتونه اینقدر راحت خیانت کنه!مگه چی کم داره؟؟؟درکش نمیکنم😐

هیچ چیزی هم کم نداره حتی زندگیش از ما هم بهتره شوهرش خیلی مردخوبیه اصلا اهل دوس دختر نیست

ولش کن تاخودش نخواد هرچی توبگی قبول نمیکنه ماه پشت ابرنمیمونه مطمئن باش شوهرش میفهمه وقتی زندگی وابروشو نمیخواد کاری ازدست توبرنمیاد

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄