2777
2789

سلام دوستان.موهای من براثر دکلره خیلی وز و خشک شده و چون ذاتا تار موهام نازک هستن نیاز مند یه روش برای احیا هستم  

کراتین نمیتونم انجام بدم چون فرمالیید داره و منم نی نی شیر میدم و مضر هست برام

ممنون میشم دوستان تجارب خودشون از بوتاکس یا پروتیینه بگن و اینکه کسی توی خونه انجام داده

آخه برام سخته دوران کرونایی با بچه شیرخوار سالن برم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما ميتونيد از نانو كراتين قهوه استفاده كنيد.كراتين هم ميتونيد انجام بديد ولي قبلش حتما حتما بايد بوتاكس مو يا پروتئين تراپي انجام بدين.روش زياد هست براي اينكه به ايده ال موهاتون برسيد قبلش براي موهاتون مشاوره بگيريد كه دچار مشكل نشيد.

و اينكه كراتين اگر اصولي و درست انجام بشه هيچ ضرري كه نداره هيچ اتفاقا باعث تقويت و ابرساني به مو ميشه.فقد حتما پيش متخصص انجام بديد.موفق باشيد❤

خب کدوم روش اتوکشی نداره و ریزش نمیاره؟ من کراتین کردم موهام ریخته کچلی گرفتم بخدا

عزیزم کلا کراتین و این جور چیزا خوب نیست 

روشی هم نیست که مثل اونا صاف صاف کنه 

پروتین تراپی   بوتاکس مو    اوزون تراپی   اینا همه کارای درمانی هست که میتونید انجام بدین تا موهاتون جون بگیرن و تقویت بشن تا حدودی هم صافی دارن ولی نه مثل کراتین 

کلا به نظر من موهای  فر ،حالت دار،یا لخت همش قشنگه 

به شرطی که مو سالم و شاداب باشه  ❤

بوتاکس مو عزیزم بی ضرر هم نیست دو هفته است کردم،رو خود ظرف بوتاکس مو که خودم خریده بودم فرمالدئید قید شده بود همشون فرمالدئید دارن ممکنه درصدهاش فرق کنه چون اگه فرمالدئید نباشه کراتین که برای مو مفید هست جذب مو نمیشه