2777
2789
عنوان

لطفا همه خانوم گلیا تشریف بیارین

53 بازدید | 11 پست

خانومای گل به نظر شما خونه خریدن تو روستا بهتره یا مستاجر بودن توی شهر؟؟؟؟شهر خیلی بزرگی نیس شهرستانه در اصل کدومش بنظرتون

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
مستاجری تو شهر البته اگه حوصله زندگی تو روستارو نداری...

خودمم بچه روستا بودم روستارو دوس دارم ولی میام همسایع مادرشوهرم میشم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین اگه واقعا باور داشته باشی که خودتون میتونید توی شهر صاحب خونه بشید و اینااا از تکنیکای قانون جذب کمک بگیر که واقعا خیلیا صاحب خونه شدن ...

امیدوارم عزیزززم تو بهترین جای شهر صاحب خونه بشی یه خونه شیک و با کلاس ...بگو لطف خدا زیاده...😍

خب ببین اگه واقعا باور داشته باشی که خودتون میتونید توی شهر صاحب خونه بشید و اینااا از تکنیکای قانون ...

اخه میدونی گلم از بحث مالی هم بگذره تو شهر خیلی تنهام شوهرم همش سرکاره شب تاصبح شیفته از لحاظ روحی ترکیدم به معنای واقعی

توی روستا میتونه شغل بهتری داشته باشه حداقل بیشتر کنارم باشه یا خونه دار باشیم

میشه راجع به این تکنیک توضیح بدین؟

ببینید خب شما الان دوس دارید توی روستا زندگی کنید خب اگه خودتون دوس دارید مشکلی نیس این که هیچی. ولی مثلا کسی دوس داره صاحب خونه بشه، اول که اگه واقعا آدم میخواد یه چیزیو داشته باشه باید اینو باور داشته باشه که میتونه به دست بیاره، دقیقا همون چیزو.اگه باور داشته باشی که خدای تو بیکرانه و میتونه بهترینهارو بهت بده واقعا برنده ای . چون توی قانون خدا محدودیت وجود نداره. علاوه بر تلاش ما باید بهش توکل کنیم.نمیدونم شما نماز میخونی یا نه اما من بزرگترین دستاوردهای زندگیمو مدیون خدا ولطف بیکرانش هستم. چون منو به بزرگترین آرزوها و حاجتام رسونده. چرا چون که باهاش دوستم و باهاش ارتباط خوبی دارم. نماز بهترین چیزه واسه اینکه به خدا بگی من باهات دوستم. هرموقع که میخونم با حظور قلب باشه تا اون بدونه که براش وقت میزارم تا اونم برا من وقت بزاره. تو قرآن اومده هرکس از یاد من روی برگرداند، زندگی سختی خواهد داشت. خب اینجا خواستم بگم نماز مهم ترین و اولین کلید گشایشه. و اینکه اگه واقعا میخوای تو همه چی حتی قانون جذبت موفق بشی باید ارتباطط با خدا خوب باشه. نکته بعدی اینه که یه قانون هست به اسم صندوق توکل . من واقعا معجزه توکل به خدا رو تو زندگیم دیدم. میخوام بگم هر چی میخوای فقط فقط فقط از خودش بخواه.و باید باور داشته که بهت میده . باور مهم ترین چیزه. که زندگی ما بر اساس باورمون شکل گرفته اگه باور داری بحث مالی و اینارو بسپری به خودش و بگی تنها تو روزی رسان هستی و من هیچ نگرانی بابت روزیم ندارم( البته تلاش هم جای خودش)اونجاس که مبینی بهترین چیزهارو+ آرزوهات بهت میده. باید باورش کنی . خودش گفته من نزد گمان بنده مومن خویش هستم. پس هرچی درمورد خدا فکر کنی مثلا اگه بگی لطفش زیاده و بهم میده پس واقعا بهت میده. اواین قدم تغییر باوره. پس توی صندوق توکل اولین کار اینه که باورهای منفی رو دور بریزیم و جاش باورهای مثبت رو جایگزین کنیم. چجوری اینکارو کنیم. اول باید توی یه برگه وسط صفحه از بالا تا پایین یه خط بکشی که به دوتا قسمت تقسیم بشه یعد بالاش یه خط دیکه بکشی دقیقا مثل حرف T سمت راست اون بالا مینویسی باورهای درست سمت چپ بالاهم مینکیسی باورهای اشتباه. بعد زیر هرکدوم تو قسمت خودش مثلا شما اگه باور داری من بی پول هستم و یا اینکه مثلا من دوس داشتی نیستم و خلاصه هر باور اشتباهی که توی ذهنته که هر وقت میخوای به چیزای خوب فکر کنی این باورهای اشتباه میان و مزاحم افکارت میشن مثلا میگی نه بابا ما اینقدر پول نداریم که بتونیم یه خونه بخریم و... باید این باورهای اشتباه رو توی قسمت خودش بنویسی. و در مقابلِ هر باور اشتباه روبروش توی قسمت باورهای درست  سریع باید یه باور درست جایگزین کنی و بنویسی . من یک شخص پولدار هستم. همسر من یه آدم پولداره .و خواسته هات روباید طوری بنویسی که انگار الان داریشون. یا اینکه بنویسی . من الان توی خونه خودم در زیبا ترین قسمت شهر مثلا میتونی تعیین کنی که کجا باشه ، زندگی میکنم. یا من بسیار دوس داشتنی هستم. ودر حین نوشتن نباید از کلمات منفی توی باورهای درستت استفاده کنی. چون شما دیگه میخوای باورها و افکار منفیتو دور بریزی. خب تا اونجایی که دوس داری مینویسی همه باورهای اشتباهتو. یا مثلا توی باورهای اشتباه مینویسی من به آرزوم نمیرسم. ( البته اگه واقعا فکر میکنی نمیرسی) بعد توی قسمت باورهای درستت مینویسی لطف خدا شامل حالم شده و خدارو شکر میکنم که منو به آرزوم رسونده. خب عزیزم وقتی اینارو نوشتی . یا اگه میخوای بنویسی و اگه واقعا میخوای این تکنیکو استفاده کنی بهم بگوتا بقیشو برات بگم