2777
2789
عنوان

خانمایی که به دلیل قهر از بچشون دور بودن بیان خاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
بهونتو میگیره نمیگیرنش ازت

انشالله

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام راز مادر شوهرت چی بوده

دوسپسر داشت .منم از رو عصبانیت یهو چتاشو نشون پدرشوهرم دادم البته الان خیلی پشیمونم اما فایده نداره دیگه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

دوسپسر داشت .منم از رو عصبانیت یهو چتاشو نشون پدرشوهرم دادم البته الان خیلی پشیمونم اما فایده نداره ...

مادر شوهرو دوس پسر؟؟

بعد چی شد

اصل اینه همسرت چی گفت 

چه رفتاری با شما داشت

اگه همسرت کنارت باشه کسی نمیتونه کاری کنه

خدا رو شکر خانواده همسر من خوب هستن

مشکلاتی با همسرم دارم

امروز خواهر شوهرم کلی باهام حرف زد

گفت اصلا طرف داداشمو نمیگیرم

ولی تو هم سیاست داشته باش

بیشتر ب فکر همسرت باش تا حتی من خواهر شوهر یا بقیه

اول ببین اون چی دوست داره

بخواب ب خوابش

یاد بگیر مثل موم تو دستت باشه

میدونی اگه همسر ادم کنارش باشه هیچ بنی بشری نمیتونه کاری کنه

فعلا امروز خیلی ب حرفاش گوش کردم

میخوام بشینم خوبیهاشو بنویشم بدیهاشم بنویسم

شاید خوبیهاش بیشتر بود

مادر شوهرو دوس پسر؟؟ بعد چی شد اصل اینه همسرت چی گفت  چه رفتاری با شما داشت اگه همسرت ...

هیچی پرینت گرفتن فهمیدن من دورغ نمیگم اما این زد زیرش که خطم و حک کردن .خلاصه الان هر دو تو یه ساختمونیم داریم زندگی میکنیم پدرشوهرم میگه باش اما من دل موندن ندارم.الان تو دوراهی بدی گیر افتادم

بخاطر بجه ات بمون اصلا هم رفت و امد نکن

بچم مدام میره پایین.اعصابمو خورد کرده تا صداشو مشینوه میره پایین

بچم مدام میره پایین.اعصابمو خورد کرده تا صداشو مشینوه میره پایین

بذار بره

خودت نرو

نمیشه جلو اونو و شوهرتو بگیره

فقط سیاست داشته باش اصلا در مورد مادر شوهرت با همسرت صحبت نکن