2777
2789
عنوان

تمام امار کرونا دروغه....

1644 بازدید | 58 پست

سلام دوستان،دیروز داشتم امار کرونا را گوش میدادم از شبکه یک...شاخام دراوووومد...فهمیدم همش دروغه...نمیدونم چرا ولی امارو کمتر جلوه میدن.من تو یه شهر کوچیکم اینجا روزانه ده نفر فوت میکنن اونوقت چطور امار کشور انقدره؟؟معلومه که یه دروغ محضه

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس

سلام خوبی؟صبح بخیر

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه فهمیدی دروغ میگن مثلا سیستان و بلوچستان کلی دانش آموز کورنا گرفتن یا اصفهان صداش هم درنمیارن ول ...

کجا اصرار دارن

گفتن اختیاری که

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
تازه فهمیدی دروغ میگن مثلا سیستان و بلوچستان کلی دانش آموز کورنا گرفتن یا اصفهان صداش هم درنمیارن ول ...

خاک بر سرشون،خب امار اصلی رو اعلام کنن مردم بترسن رعایت کنن

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس

شما هم یک کلاغ چهل کلاغش نکن خواهشا دست از سر کرونا بردارید خیلی میخواید لطف کنید پروتکل ها رو رعایت کنید 

تو شهر کوچیک شما روزی ۱۰ نفر بمیرن فقط ازش یه خاطره میمونه ک 

هم اخبار دروغ میگه هم مردم یک کلاغ ۴۰ کلاغش میکنن این بهم ثابت شده

عزیزم این آمار نتایج تست صد در صد کروناست .یعنی اشخاصی که با سی تی اسکن و یا آزمایش خون مشخص میشه کرونا دارن جز آمار نیستن

متاسفانه تست کرونا دیگه رایگان نیست و مردم بخاطر اینکه هزینه نکنن.دیگه تست نمیدن و این باعث شده آمار بیاد پایین