2777
2789

سلام عزیزان لطفا اگه کسی مثل من بوده کمک کنه ۶هفته و۴روزمه که بخاطر لک بینی مجبور شدم  زودتر برم سونو که سونو حدود ۵هفته رو نشون داد.ساک حاملگی خالی بود بدون جسم زرد ‌بدون قلب 😞بهم گفتن شاید بارداریت پوچ باشه دوهفته بعد تکرارش کن.دیشب برام مهمون امد خیلی سرپابودم وقتی رفتن لک بینیم شد خونریزی همه جامم درد میکرد از درد ‌بلاتکلیفی واسترس کلاکارم شده گریه اما وقتی استراحت کردم بازم خونریزیم قطع شد باز لک بینی که دکترم گفت اگه قلبش تشکیل نشده باشه نمیتونه بر لک بینیم دارو بده.ببخشید طولانی شد.کیامثل من بودن لطفا بگید آخرش چی شد؟دلم آشوبه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن ان شالله درست میشه شاید لقاح دبر بوده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم منم ۵ هفته و ۲ روز رفتم هیچی نبود 

۹ هفته رفتم قلبش میزد 

سوره یس بخون و توکل کن 

استراحت کن و پروتئین بخور 

کار نکن

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

سر دومی اینجوری بودم.هفته ۱۲خودبخود سقط شد. سر سومی خودم تا لک دیدم دوتا شیاف گذاشتم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5062446&slug=تاپیک-حذف-زدیم-بیاید

بسه دیگه توام هرجا میزاری اه

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

اگه خونریزی ادامه دار بود سقط میشه عزیزم اگه نه ۲ هفته دیگه برو سونو

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

استراحت کن  و مراقب خودت باش  استرس به هیچ عنوان نداشته باش 

سن سونو همیشه با سن پری متفاوته  یا کمتره یا بیشتر 

دوهفته دیگه برو  ان شاءالله که قلبش تشکیل شده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
سر دومی اینجوری بودم.هفته ۱۲خودبخود سقط شد. سر سومی خودم تا لک دیدم دوتا شیاف گذاشتم

عزیز میشه بگی خونریزیت سر دومی چقدر بود؟چرادکتر به من شیاف نداد گفت بعد تشکیل قلبش میده .علائمت چی بود؟من لک بینیام زیادتر شده لگن وپاهامم درد میکنه.علائم بارداریت چطوری بود؟