2821
2789
عنوان

مادر شوهر و حسودی؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟

403 بازدید | 37 پست

بچه ها سلام

مادرشوهرم دوتا نوه دختری داره

منم ک کلا بچه ندارم

فقط ی داداش دارم و ی برادر زاده

فک کنید هر موقع من عکس برادر زادم رو میذارم رو پروفایل خودم، حالا مادرشوهرم مثلا یک ماهه عکس پاییزی رو پروفایلشه، بلافاصله عکس نوه هاشو میذاره، من بردارم اونم همون روز برمیداره؛

و این روند همیشه هست😂😂

حتی امروز تست کردم ببینم اشتباه میکنم یا نه

تا گذاشتم دیدم یک ساعت نکشیده اونم سریع عکس اون دوتا رو گذاشت

واقعا برداشتتون چیه؟

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://ninisite.co/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم این خوبه من دختر عمم فاصلش با مادرشوهرش 25 ساله  بعد رفته مانتو خریده شب رفتن یه مجلسی دیده مادر شوهرش تای مانتو و کفشو پوشیده 

من بودم ول میکردم میرفتم.... 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیزم این خوبه من دختر عمم فاصلش با مادرشوهرش 25 ساله  بعد رفته مانتو خریده شب رفتن یه مجلسی دی ...

وای اخه چرا بعضیا اینجورین مثل خواهرشوهر من

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

من‌طلا میخرم مادرشوهرم میخره

من فرش میخرم مادرشوهرم میخره

من‌هود میخرم مادرشوهرم میخره

من‌لوستر میخرم مادرشوهرم میخره

من پرده میخرم مادرشوهرم میخره

من مبل میخرم مادرشوهرم میخره

من خونه عوض کردم مادر شوهرم کل اشپزخونه اش رو ریخت بهم کابینتها و جا نماییش رو عوض کرد...

برنجمو میریزم تو قالب مادرشوهرم میریزه

اونیکی جاریم بدبخت درگیر۵تا بچه ست با اون‌کاری نداره اما ما سه نفریم و من کم سن‌و سال تر چشمش به‌منه

الحمدلله شوهرم همراهمه والا عیییین من میخره

من‌طلا میخرم مادرشوهرم میخره من فرش میخرم مادرشوهرم میخره من‌هود میخرم مادرشوهرم میخره من‌لوستر م ...

من با جاریم اینجوریم   فقط من سال 96 عروسی کردم اون نکرد بقیش عین منه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من‌طلا میخرم مادرشوهرم میخره من فرش میخرم مادرشوهرم میخره من‌هود میخرم مادرشوهرم میخره من‌لوستر م ...

مثل خواهرشوهر عقده ای من

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!