2777
2789
عنوان

بوی بد جن

16247 بازدید | 128 پست

دوستان لطفا کمکم کنین من نگران ی موضوعی شدم جدیدا

من ی زن عمو دارم ک ۱۰ساله باهاشون ارتباط نداریم و خیلی حسودن و ی دختر داره ۱سال از من کوچیکتره

کار بابام شرکت بازرکانی داره ی مدت خوب پیش میرفت همه چیز تا زن عموم فهمید کار بابای من تا الان خیلی بد شده ینی ی جورایی دست ب هرچیزی میزنیم بد میشه و معامله نمیشه در حدی که همه چیز معامله اوکی شده بود اما بطور عجیبی اون شخص مرد خلاصه رفتیم پیش دعا نویس گفت ک با یکی قهرین مدتش زیاده نسبت خونی دازه باهاتون و.. 

من حالا نامزد کردم بعد از نامزدی من تقریبا ۲هفته بعد ی بوهای گندی بلند میشه اوایل همه متوجه میشدن و واقعا منشا پیدا نمیکردیم بعد احساس میکنم شبا یکی کنارمه و بد خواب شدم اینو ب دعانویس گفتم گفت پات کبود شده گفتم اره گفت زیر دلت چی درد میکنه هر از گاهی گفتم اره گفت باهام قبل خوابت تماس بگیر خلاصه بنا ب دلایلی نتونستم الان من بوهارو جس میکنم بیشتر از قبل بخصوص شبا بنظرتون چی کار کنم شبا از ترسم میرم پیش خواهزم میخوابم ناگفته نمونه ک بعد این اتفاق منو نامزدم خیلی دعوا میکنیم درصورتی ک قبلا دعوا نمیکردیم و سر چیزای واقعا بیخود مث انجیر!بنظرتون میتونه زن عموم کاری کرده باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرخیدم شما چطور😨😨😨

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

من گرخیدم🥶🥶🥶🥶

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ