2777
2789

مگه چه چیز بدی توش بود؟؟؟ داشتیم در مورد زایمان حرف میزدیم

واقعا شما به جای اینکه تاپیکهای خیانت رو ببندید، تاپیک هایی ک واقعا ی عده بهش نیاز دارن می‌بندید؟؟؟ 

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_5  

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گزارش خوردي كه بستن

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
تاپیکتون گزارش خورده 

اصلا چیز بدی نبود ک گزارش بخوره در مورد زایمان بود

حالا تو پربازیدیدا در مورد دوست پسر حرف میزنن هیچ عیبی نداره

اگ آدم چارتا چیز بخواد یاد بگیره تاپیکش بسته میشه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اصلا چیز بدی نبود ک گزارش بخوره در مورد زایمان بود حالا تو پربازیدیدا در مورد دوست پسر حرف میزنن هی ...

منم در مورد دوستم بود😓

من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار                                بوسیدمش برنامه عوض  شد😓😂😂😂

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_شب

لطفا بهم جواب بدین

بعید میدونم تاپیک من گزارش خورده باشه چون هیچ چیز بدی نبود چرا تاپیکی ک در مورد دوست پسر و خیانت هست تو پربازیدیدا نمیترکه؟ 

لابد با زایمان اقایون تحریک میشن😐😐😕

اره 

واقعا نمیدونم چرا ترکیده