2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا کسی از سمنان هست؟؟؟

134 بازدید | 12 پست

من شوهرم واسه تقسیم اونجا افتاده 

چندتا سوال داشتم ازتون

از نظر امکاناتی؛آبوهوا؛مراکز خریدو.... چجور شهری هستش؟ما تا ب حال اونجا نیومدیم اخه

بعد خونه هایی ک ب ارتشیا میدن چجوره؟جاش خوبه؟خونه های بدردبخوری هس نوسازه یا ن؟

اگر بخواهیم خونه رهنو اجاره کنیم کدوم منطقه ها خوبه اونجا؟ یه خونه خوب درحد۹۰متر اینا چقدر هس رهنو اجارش

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم اگر کسی هس بتونه راهنماییم کنه

شهر سمنان افتاده؟

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

اب و هواش خشکه ..خونه ها گرونن مرکز خرید زیاد داره خونه به ارتشیا رو نمیدونم چجوریه...خونه های شیک و نوساز زیاده ولی جاهای خوبش بالای ۱۵۰۰ هست

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکو پونصد اجاره؟ رهنش چقدره؟

نه خریدش یک میلیارد و پانصد... رهن و اجاره هاش متفاوته همه نوع قیمتی داره بستگی به جاش داره 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من واسه یکی از شهرستانای سمنانم.سمنان شهر خوبیه‌.آب و هواش گرم و خشکه.البته نه مثل شهرای جنوبی.شهر به نسبت مذهبی هست.شبها از ۹ به بعد خیابوناش خیلی خلوت میشه.من به شخصه شهر سمنانو واسه زندگی دوست ندادم.ببخشید اطلاعاتم در همین حد بود

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

دیوار سمنان برو قیمت رهن و اجاره هارو ببین

ن من رهنو اجاره میخوام چندتا از منطقه های خوبشو میشه بهم بگی؟

گلشهر ..باغ فردوس. باغ فامیلی.. باغ فیض.. ارم..میدان سعدی که مرکز شهره..خیابان پست..میدون جمهوری همه جاهای خوبن ولی گرون