2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۷۴)

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 42 پست
ممنون از راهنماییتون. اتفاقا هندونه خوریم ماها.میگیریم امروز باز.

سلام عزیزم امروز حالتون چطوره؟خوبین بهترشدین گلم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امروز حالتون چطوره؟خوبین بهترشدین گلم؟

ممنونم دوست عزیز.

مامانم بهتره.اما بی حاله.و از ترس طرف ما نمیاد.

آریو تب کرد ۳۸ درجه ولی ممکنه برا واکسنش باشه.

هردو رو هم با زور و با گریه خوابوندم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام مرجان عزیز  تولدت مبارک.  ای جان دقیقا برای خودش و به سلیقه خودش کیک خریده پسری

ممنون عزیزم.

بله دقیقا.

از صبح تولدشم مدام  گفت چرا شما کیک داشتین من ندارم.

آخر هم من کیک درست کردم هم باباش براش خرید.

ممنونم دوست عزیز. مامانم بهتره.اما بی حاله.و از ترس طرف ما نمیاد. آریو تب کرد ۳۸ درجه ولی ممکنه بر ...

مایعات زیاد بهشون بده اسپند هم تو خونه دودکنین مدام.انشالا هیچی نیست عزیزم.پسرتونم اگه تبش بالا بود شیاف خیلی بهتر جواب میده من تموم واکسنای پسرمو شیاف گذاشتم اصلا قطره ندادم.شیاف 125مخصوص کودکان نوشته روش.خیلی عالیه.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
مایعات زیاد بهشون بده اسپند هم تو خونه دودکنین مدام.انشالا هیچی نیست عزیزم.پسرتونم اگه تبش بالا بود ...

ممنون دوست عزیز.

باورت میشهوتا حالا برای هیچکدومشون شیاف نذاشتم‌.بلد نیستم و میترسم.

تبشون خدا رو شکر زیاد نیس.فقط تعجبم این بود چرا بعد از دو روز اومده سراغشون.

میترشم کرونا باشه.

با پاراکید میاد پایین

ممنون دوست عزیز. باورت میشهوتا حالا برای هیچکدومشون شیاف نذاشتم‌.بلد نیستم و میترسم. تبشون خدا رو ...

نه نترس اگه شدید بود بزار مقعدشو یه کم اول چرب کن بعد شیاف خیلی راحت میتونی بزاری.

نه ایشالا کرونا نیست بد ب دلت نیار

وای عزیزم مثل همیشه عالی هست😍😘

تولدت هم مبارک باشه ایشالا سایت همیشه بالای سر بچه‌هات و همسرت باشه💋❤🌹😍😘

و اینکه آقامحمد گل رو از طرف من ببوس😘😘

مامان آراد و ماهان😍