2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گريه يعني چي.مگه بچه اي؟درست حرفت رو بزن باهاش محكم برخورد كن.

اخه چی بگم بهش؟؟ میگه منکه زنگ میزنم مگه میدونم زنه یا مرد.اما اگه زن باشه باهاش خیلی حرف میزنه بحثو همش کش میده

من يه كالسكه گذاشتم ديواريه آقاي مذهبي وباشخصيت اومدخريد منم فقط كالسكه رونشون دادم پولوگرفتم ونه لبخندي وهيچي كاملاسنگين ولي دوساعت بعدواتساپموچك كردم آقاهه فيلم وعكس ناجورنمونده بودبرام نفرسته حتي دايم ازخودش لخت عكس ميفرستاد دوهفته تمام هرروزچندتاعكس وفيلم ميفرستادولي من هيچ جوابي نميدادم براهمين حرصش گرفته بودسماره من وبه عنوان بدكاره پخش كرد وهرروزچندين مردهرزه تماس ميگرفتن يعني استرسي بهم واردشده بودكه نگودائم سرنمازنفرينش ميكردم داشت آبروم ميرفت

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم
چه آدمای کثیفی. خدا ازشون نگذره

واقعاخداهدايتشون كنه شوهرمن اگه مي فهميدبيچارم ميكرد چون ثابت كردن بي گناهي اين جورمواقع خيلي سخته

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم
اخه چی بگم بهش؟؟ میگه منکه زنگ میزنم مگه میدونم زنه یا مرد.اما اگه زن باشه باهاش خیلی حرف میزنه بحثو ...

ببين بعضي از ادمها چه مرد چه زن اين كار رو ميكنند و بگما اكثرا هم از كرمشونه كه كش ميدن اون خانمها هم بدشون نمياد وگرنه من شده خيلي شده كه براي خونه فروختنمون يا خريدش يا اجاره دادن زنگ زدن بهم يا من زنگ زدم اما تا ديدم طرف داره كرم ميريزه با جواب كوتاه و سرد تمومش كردم.

ما ملت حسينيم

یعنی واقعا موندم بعضیا چقدر مریضن

مثلا همینایی که تو همین سایت با اکانت زنونه میان

چقدر کمبود دادن که با یه ارتباط مجازی هم خالی میشن

یا یه ارتباط تلفنی

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
من يه كالسكه گذاشتم ديواريه آقاي مذهبي وباشخصيت اومدخريد منم فقط كالسكه رونشون دادم پولوگرفتم ونه لب ...

خب ببين همون اول ميدادي شوهرت زنگ ميزد به طرف رب و ربش رو مياورد جلوي چشمش.

ما ملت حسينيم
من يه كالسكه گذاشتم ديواريه آقاي مذهبي وباشخصيت اومدخريد منم فقط كالسكه رونشون دادم پولوگرفتم ونه لب ...

منم یبار یه مانتو گذاشتم واسه فروش.

یه آقایی میگفت من خیرم و واسه خانومای فقیر بیچاره لباس میخرم‌

هر روز میگفت مانتو رو نفروشیا میخامش فعلا سرم شلوغه سر فرصت میام میگیرمش.

بعد از یه هفته خسته شدم  از دستش کلی فحشش دادم بعد پررو اومده میگه حالا چی شد مگه؟یکم بهم پیام دادیم حوصلمون اومد😕😑

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک