2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر😀

ببین  هیچ وقت سعی نکن در مقابل ی مرد کم بیاری.یعنی اینقد باید گیرش بدی تا اون اخلاقش عوض بشه .

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
خیر😀 ببین  هیچ وقت سعی نکن در مقابل ی مرد کم بیاری.یعنی اینقد باید گیرش بدی تا اون اخلاقش عوض ...

لج میکنه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

ای که همه اینجا چقدرررررررررر دلشون پره مثل من

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

انگار اون تربیت و اثر مادراشون تا ابد باهاشون هست😔

حالا چی شده

لج میکنه

ببین باید اینقد بهشون گوشزد کنید تا عادت کنن.ی مثال خیلی ساده مثلا تو موقع شام از شوهرت میخای سفره رو پهن کن.بعد اگه شوهرت از اون تنبل ها باشه غر میزنه بعد شما دفعه های بعد واسه اینکه کمتر غر بشنوی خودت سفره رو پهن میکنی شوهرت هم از خدا خواسته واسهش هیچ مهم نیست.ولی اگه تو کم نیاری هر شب بهش بگی سفره رو پهن کنه اون هم عادت میکنه.البته این فقط ی مثال بود.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
ببین باید اینقد بهشون گوشزد کنید تا عادت کنن.ی مثال خیلی ساده مثلا تو موقع شام از شوهرت میخای سفره ر ...

برا رفیق بازیش چه کار کنم  

ببین باید اینقد بهشون گوشزد کنید تا عادت کنن.ی مثال خیلی ساده مثلا تو موقع شام از شوهرت میخای سفره ر ...

خوش بحالت چقدر زرنگ و با سیاست هستی 🤗احتمالا شوهرت هم دلبخواه خودت کردی!!

منظورم اینکه اون طرز فکری که از بچه گی یاد گرفتن دیگه انگار هر کاری بکنی ار سرشون بیرون نمیره