2777
2789
عنوان

خانوما این راسته😩😩

435 بازدید | 18 پست

یه شماره ای زنگ میزنه برای تبلیغات افق کوروش که بیایین پنج شنبه خرید اگه جوابشو بدید هرچی رمز موبایل بانک و بورس اینارو بر میداره به من زنگ زد همون شماره نرسیدم‌جواب بدم دیدم شمارش یجوریه کنجکاو شدم زنگ زدم دیدم از افق کوروشه دوستم تو واتساپ یه پیام داد که به شمارت جواب ندید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم اصلا امکان پذیر باشه 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 
کلاهبردار زیاده اعتماد نکنید!

کاش جوابشو نمیدادم دقیقا قبل اینکه دوستم اون پیامو واتساپ ببرسته از این شماره با گوشی من تماس گرفته شد

کاش جوابشو نمیدادم دقیقا قبل اینکه دوستم اون پیامو واتساپ ببرسته از این شماره با گوشی من تماس گرفته ...

توکل به خدا. ایشالا که موردی نیست. ازاین پس شماره هایی که نمیشناسینو جواب ندید

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
توکل به خدا. ایشالا که موردی نیست. ازاین پس شماره هایی که نمیشناسینو جواب ندید

واقعا جواب نمیدادما ایندفعه شمارش یجوری بود کنجکاو شدم

عزیزم فکر نکنم به این راحتی هم بشه رمز ها رو پیدا کرد ولی خوب برای اطمینان میتونی عوض کنی رمزهاتو

رمز موبایل بانکمو عوض کردم ولی بورسو نمی تونم 

به بابای منم امروز ظهر زنگ زد بابام‌جواب داد حالا چی میشه واقعا راسته؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌