2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین

64 بازدید | 8 پست

امشب رفتم در پارکینگ و باز کنم پسر همسایه بغلی هم داشت ماشینو میبرد تو خونه،شوهرم میگه چرا برگشتی نگاش کردی،درصورتی که بخدا اصلا خیلی اتفاقی بود اصلا نمیدونستم اونجاست،هر چی بهش میگم قبول نمیکنه،صبح میخواد چند روز خونه رو ترک کنه،شما بودین چی کار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم اینجوربود اول از همه امشب برو از دلش دربیار با اینکه مقصر نیستی وبعدش فردا که آرومتر شد بشین ومحکم باهاش حرف بزن محکم نه اینکه صدات بلرزه خیلی جدی بهش بگو که اصلا این طرز فکرت درست نیست من هیچ مردی رو جز شوهر خودم نمیبینم وقتی آدم ازدواج میکنه تمام جنس مخالف براش کنار میره وهمه رو به چشم انسان فقط میبینه روش کار کن 

اینها رو چند بار گفتم میگه من دیدم نگاهش کردی

پس محلش نده من اگه بودم اخمامو میکردم توهم بهش میگفتم بار آخرت باشه به نجابت من توهین میکنی وباهاش حرف نمیزدم