2777
2789
عنوان

تنهایی

123 بازدید | 18 پست

بچه ها کدوم یکی از شما مثل من احساس تنهایی میکنید و

فکر میکنید اصلا درک نمیشید؟

باید چه کرد؟ من نزدیک یه یک سال و نیمه اینطوری حس میکنم و هیچ کسی هم نتونسته این حس رو درست کنه

نه فامیل نه دوست نه رابطه عاطفی...

من حس تنهایی دارم چون تنهام

رابطه ی عاطفی هم نداشتم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تایمی اینجوری بودم ولی از یه جایی به بعد دیگه واست مهم نیست بقیه درکت کنن یا نکنن همین که خودت بدونی چی میخوای و غیره دیگه تمومه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

به امام زمان یا امام حسین توسل کن 

مثلا هرکدوم حس بهتری بهت میده ...

عالیه❤

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
من عاشق تنهاییمم

خب میدونی یجاهایی هم دوست داری یکی باشه که فقط یه کوچولو تو رو بفهمه

تشویقت کنه ایده هاتو بش بگی و بتونی بخندی...

اینکه با بقیه فرق کنی خیلی بده😪

من افرادو پیدا میکنم ... نمیشه سر جات بشینی و این انتظارو داشته باشی

منم روابط اجتماعی خوبی دارم اما آدمی که بتونم عمیقا بپذیرمش خیلی کم سر راهم بوده،که اونم نشده.خودش نخواسته یا من نتونستم بگم...