2777
2789
عنوان

دیه

118 بازدید | 12 پست

بچه ها من همسرم بارها بارها منو زد ۷وسال کوتاه اومدم . بچه هم ندارم ..این سری دسته کلید پرت کرد سمت من ....پاهام کبود و زخم شد رفتم پزشک قانونی نوشت ک کبود و زخمهد

خواستم بدونم چقد دیه تعلق میگیره

تو زیبا ترین آرزویی منی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چی شد که پرت کرد چرا عصبانی شد

خاله هام و دایی هام میگه واس خونه مون کم کادو دادن ...در حالی ک هیچ کس ار اقوام ایشون حتی پدر و مادرش کادو ندادن ...کادو خانواده دایی خاله هاد...همه ۷۰۰ یا ۵۰۰ بود 

تو زیبا ترین آرزویی منی 
خب چی شد که پرت کرد چرا عصبانی شد

خاله هام و دایی هام میگه واس خونه مون کم کادو دادن ...در حالی ک هیچ کس ار اقوام ایشون حتی پدر و مادرش کادو ندادن ...کادو خانواده دایی خاله هاد...همه ۷۰۰ یا ۵۰۰ بود

تو زیبا ترین آرزویی منی 

زخمت و کبودیت حارصه هست ولی میزنن ارش اگه یک صدم دیه کامل بزنن میشه ۳ میلیون و پونصد ولی معمولا مینویسن ارش که نزدیک سه تومن مینویسن که کمتر از یک تومن دیت میشه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بله متاسفانه بدون دلیل فحاشی و کتک میزنه اللنم اومدم واس طلاق 

بتونی ثابت کنی که کتک و فحاشی میکنه ۸۰ ضربه شلاق داره توقانون ولی معمولا همونو میزنن تازیر که ۳۰ یا ۱۰ ضربه شلاقه 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .