بچه ها من همسرم بارها بارها منو زد ۷وسال کوتاه اومدم . بچه هم ندارم ..این سری دسته کلید پرت کرد سمت من ....پاهام کبود و زخم شد رفتم پزشک قانونی نوشت ک کبود و زخمهد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خاله هام و دایی هام میگه واس خونه مون کم کادو دادن ...در حالی ک هیچ کس ار اقوام ایشون حتی پدر و مادرش کادو ندادن ...کادو خانواده دایی خاله هاد...همه ۷۰۰ یا ۵۰۰ بود
خاله هام و دایی هام میگه واس خونه مون کم کادو دادن ...در حالی ک هیچ کس ار اقوام ایشون حتی پدر و مادرش کادو ندادن ...کادو خانواده دایی خاله هاد...همه ۷۰۰ یا ۵۰۰ بود
زخمت و کبودیت حارصه هست ولی میزنن ارش اگه یک صدم دیه کامل بزنن میشه ۳ میلیون و پونصد ولی معمولا مینویسن ارش که نزدیک سه تومن مینویسن که کمتر از یک تومن دیت میشه
⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .