2777
2789
عنوان

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

135 بازدید | 10 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5059484/هر-چه-میخواهد-دل-تنگت-بگو?postId=155614380

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

سلام استار عزیز  با آرزوی براورده شدن حاجت ها و آرزوهات 🙏😍

۱۴ روز سفره صلوات گذاشتیم و هرروز به نیت یکی از چهارده معصوم به قصد حاجت روایی🙏🍬

امروز به نیت آقا امام رضا(ع) هست 🕊📿🍬🍬🍬

بیاین شرکت کنین 🕊🍬

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5056974/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-رضا-ع?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

دلم میخاد زودتری برم سرخونه زندگیم

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد خدا یه نگاهیم به من بندازه😔🥺💛

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

دلم میخاد کرونا تموم شه😥

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

یا امام حسین خودت حال دلمو میدونی ترو به علی اصغر شیش ماهت اوضاع زندگیمو درست کن مثل قبل بشه😔هرکی خوند یه صلوات برام بفرسته که گره از مشکلم باز بشه خیلی داغونم 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹