2777
2789

۲تا دختر

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4تا دختر😍

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

قبلن دوست داشتم دو تا دختر دوتا پسر داشته باشم

وقتی ازدواج کردم گفتم نه زیاده دوتا دختر یه دونه پسر بسه

بعد که دخترم دنیااومد از بس اذیتم میکنه هنوز..میگم همین یکی کافیه انشالله تمام دیگه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم خودم ۴ تا دوست دادم ۲ تا دختر ۲ تا پسر

دقیقا ولی بااین شرایط مالی و جامعه نمیشه متاسفانه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
قبلن دوست داشتم دو تا دختر دوتا پسر داشته باشم وقتی ازدواج کردم گفتم نه زیاده دوتا دختر یه دونه پسر ...

تعداد زیاد به شرایط مالی هم بستگی داره که طرف کمک هم داشته باش

2 تا بسه. یه پسر دارم. الانم باردارم سونو ان تی گفت 70 درصد دختره😍😍 دعا کنید دخترم سالم باشه. ...

ان شالله تن کوچولوتون سالم باشه آمین یارب العالمین

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹