2777
2789
عنوان

انرژی آب(دوش ثروت)

3838 بازدید | 14 پست

دوستان همونطور که میدونید آب انرژی مثبت و منفی رو جذب میکنه و منتقل میکنه

آب رسانا و جزء عناصر چهارگانه اصلی هست

آب حس خوب و بد رو میفهمه و رو موکلولاش تاثیر داره

اگر اهنگ شاد بذارید انرژی آب تغییر و منتقل میکنه

مثلا اگر به آب انرژی مثبت بدیم و بریزیم پای گلدون صددرصد روی گل تاثیر مثبت خواهد داشت و همینطور برعکس

حالا ما از این قضیه استفاده کنیم و آب رو پر از انرژی مثبت کنیم و منتقل کنیم به داخل بدنمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنم گلم شما به هر چیزی انرژی مثبت بدی بهت مثبت برمیگردونه مثلا من یه انگشتر عقیق صفحه صاف دارم البته پیداش کردم از لحظه ای دیدمش توی بیابان حس کردم برام شانس و ثروت میاره و دقیقا همانطور شد برام 

چه‌ جالب‌ بیشتر‌ توضیح‌ میدی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
تازه  دارم انجامش میدم کلی حالمو خوب میکنه

حال دلت همیشه خوب باشه عشقم انشالله خداوند بهت سلامتی سعادت آرامش برکت و ثروتی بده که حق الهی توست، از این بع بعد هر وقت تاپیکات من اومدم یقین بدار اون روز تا فردا برات خوشیهایی غیرع منتظره از طرف خداوند میاد بعدش برام دعای خیر کن عزیز

چه‌ جالب‌ بیشتر‌ توضیح‌ میدی

بعد از اینکه دوش گرفتی تموم شد یه ظرف پر از ای کن و هرچی ارزو داری به اب بگو بعد بریز رو سرت 

بعدش وایسا زیر دوش با خودت تکرار کن این اب تموم انرژی منفی و مشکلات منو ازبین میبره

بعد از اینکه دوش گرفتی تموم شد یه ظرف پر از ای کن و هرچی ارزو داری به اب بگو بعد بریز رو سرت  ...

این دوش رو هرروز باید بگیریم یانه هر وقت که رفتیم حمام انجام بدیم خوبه 

حال دلت همیشه خوب باشه عشقم انشالله خداوند بهت سلامتی سعادت آرامش برکت و ثروتی بده که حق الهی توست، ...

سلام به منم انرژی مثبت بده لطفااااااااا

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم