2777
2789
عنوان

جهیز

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 48 پست
چقد سمت شما خوبه..اینجا باید کلی ظرف بدن من معمولی جهاز اوردم سرویس ظرفم از شما بیشتره  کجا زند ...

اصالتا کورد هستم ولی قم بزرگ شدم باهمسرم توافق کردیم هرچی نیازه بخریم اول زندگی خب زیاد لازم نیس تا الانم احتیاج نداشتم 

.اگر اندیشه محمد (صلی الله علیه واله) خرافی بود اگر وحی او الهی نبود هرگز جرات نمی کرد بشر رابه علم دعوت کند؛هیچ بشر و هیچ تفکری به اندازه محمد (صلی الله علیه واله) وقرآن انسان را به دانش دعوت نکرده،تا آنجا که درقرآن ۹۵۰ بار از علم ،تفکر و تعقل سخن به میان آمده  پروفسور هنری کربن فیلسوف فرانسوی کتاب قرآن از دیدگاه دانشمند ۱۱۴ 

یه ۱۸نفره ویه ۶نفره چینی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میگم این سرویس قاشق چنگال چمدوتیا خیلی گرونه بنظرتون برای مهمون هم قاشق چنگال ازاین بسته بندیا بگیرم ؟شما چکار کردین؟راهنمایی لطفا

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

منم دقیقا ی سرویس ۱۸ نفره چینی غذاخوری ۱۲نفره ارکوپال ۶نفره دم دستی چینی

قابلمه هم ی سرویس چدن.تفلن.مسی سرویس مسی هم پارچ لیوان سه قالبمه ماهیتابه میوه خوری شکلات خوری کاسه کفگیر ملاقه افتابه مسی.روی.پریکس

ارکوپال۶نفره.

چینی سلطنتی۱۸نفره.

چینی مربع ۱۸نفره.

سرویس کریستال۱۸نفره.

یه سرپیس قابلمه استیل.

یه سرویس قابلمه سرامیکی.

یه سرویس قابلمه بزرگ گرانیتی

من تمام ظرفام ۱۸نفرست.

یه سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره

دوتا سرویس قاشق چنگال ۶نفره

۴تاسینی

دوتاسفره هرکدوم سه متر برا مهمون

ماملت امام حسینیم
بچه ها میگم این سرویس قاشق چنگال چمدوتیا خیلی گرونه بنظرتون برای مهمون هم قاشق چنگال ازاین بسته بندی ...

من از فروشگاهی که خریدن بهم ۱۸۰۰ داد ۲۴ نفره هست خیلی خوب بود البته ۲ ساله...

عزت و ذلت هر کسی دست خودشه

18نفره چینی مهمان - 18 نفره آرکوفام دم دستی - 18 نفره آجیل خوری - یک سرویس قابلمه 22 تیکه گرانیت - یک سرویس 7 تیکه قابلمه دم دستی - سرویس روی - سرویس مسی - سرویس پیرکس کامل و .... خیلی خرید کردن و دوست دارم یه عالمه استکان و لیوان خرید شاید 10 - 12 دست بشه    

اصالتا کورد هستم ولی قم بزرگ شدم باهمسرم توافق کردیم هرچی نیازه بخریم اول زندگی خب زیاد لازم نیس تا ...

ما بابلیم اینجا خیلی توقعات بالاعه..اذیت میشیم واقعا.. 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
بچه ها میگم این سرویس قاشق چنگال چمدوتیا خیلی گرونه بنظرتون برای مهمون هم قاشق چنگال ازاین بسته بندی ...

منم از این بسته بندیا خریدم جنس خوب میخوام برم یه چمدون بخرم بچینم داخلش اخه قاشق خوب قیمت کردم 4 میلیون بود من چینیام 3 میلیون شد نداشتم 4 میلیون بدم واسه قاشق چنگال

جنس خوب بدون چمدون بخر .الکی فقط پول چمدون میدونی

چمدون مگه چیا داره ‌!؟جدا بخرم بنظرت خوبه؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
منم از این بسته بندیا خریدم جنس خوب میخوام برم یه چمدون بخرم بچینم داخلش اخه قاشق خوب قیمت کردم 4 می ...

چیا خریدی ؟

منم از این بسته بندیا خریدم جنس خوب میخوام برم یه چمدون بخرم بچینم داخلش اخه قاشق خوب قیمت کردم 4 می ...

چرا چمدون؟ کنسول چوبی خوشگل بخر بچین توش ، من چمدونی خریدم بعد چمدونش نه تو کابینت جا میشد نه تو کشو یعنی هی باید درش میاوردم یه چیزی از توش برمیداشتم دوباره میذاشتم سر جاش ، رفتم یه کنسول چوبی خریدم چیدم توش راحت استفاده میکنم و خود کنسول هم زیبایی داره