2777
2789
عنوان

عروسمون دنبال ازادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 81 پست
 داداشم با پدرم کار میکنه بابام وضعش خوبه زنه هم چند بار جلوی من به داداشم گفت بخاطر پول باهات ...

عجب،من جات بودم کمک داداشم میکردم چون حیفم میومد از دستش بدم دل هم کشش این همه غصه و حقارت نداره 

راستش الانم نمی تونه طلاقش بده چون سکه و مهریه فضایی بالاهه

بلاخره هر اشتباهی تاوانی داره 

اینطوری که باید تا اخر عمر با ایشون زندگی کنه چون هروز گرون تر میشه 

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب،من جات بودم کمک داداشم میکردم چون حیفم میومد از دستش بدم دل هم کشش این همه غصه و حقارت نداره&nbs ...

کل دخترای فامیل منتظر بودن داداشم بره خواستگاریشون ولی داداشم دلش روی همین زنه بود،بخدا بعد عروسیشون اونایی که دلشون میخاست بچه هاشون عروس ما بشن به مامانم گفتن کاشکی می اوردیش پسرتو خونه ما دوماد میکردی مامانم گفته دیگه پسرم زندگی میکنه باهاش نه ما،گذاشتیم خودش انتخاب کنه پیشنهادهای ما رو قبول نمیکرد

کل دخترای فامیل منتظر بودن داداشم بره خواستگاریشون ولی داداشم دلش روی همین زنه بود،بخدا بعد عروسیشون ...

عزیزم غصه نخور، خودت با وکیل مشورت کن تا راهنمایتون کنن ان شالله که مشکل برادرت برطرف شه هر چه زودتر

عزیزم غصه نخور، خودت با وکیل مشورت کن تا راهنمایتون کنن ان شالله که مشکل برادرت برطرف شه هر چه زودتر

باورتون میشه زنه از طرف خونواده حتی یه دونه بشقاب  بهش  ندادن کل جهازشو داداشم  خرید سه تا سرویس طلای گرون قیمت خرید  واسش  

باورتون میشه زنه از طرف خونواده حتی یه دونه بشقاب  بهش  ندادن کل جهازشو داداشم  خرید ...

خوب همین خیلی بها داده به عروستون،دلم خدایی سوخت به حال برادرت جات بودم برا دادشم یه صیغه چند ماهه جور میکردم تا ادبش کنم برا همیشه یا بشینه سر زندگیش یا بره، بره دل ننه ش

داداشت از غیبت همسرش استفاده کنه و بره شکایت کنه از همسر به علت خروج از منزل به مدت بیش از یک هفته بدون اجازه و هماهنگی همسر و به علت عدم تمکین 

تنها راه همینه...به اون خانم هم نگه میخوام شکایت کنم وقتی ابلاغیه بیاد برای خانم ، خانم حسایگب کار دستش میاد که زندگی بازی نیست مسولیته...

برادرتون هم تو این فاصله تصمیم درست رو بگیره یا موندن با فضاحت و ابروریزی یا ...

خوب همین خیلی بها داده به عروستون،دلم خدایی سوخت به حال برادرت جات بودم برا دادشم یه صیغه چند ماهه ج ...

گفتم خب تکلیفشو روشن کن برو زن بگیر چرا اینقد غصه میخوری میگه دوسش دارم نمیدونم چکار کنم  

داداشت از غیبت همسرش استفاده کنه و بره شکایت کنه از همسر به علت خروج از منزل به مدت بیش از یک هفته ب ...

امروز پدرم با داداشم صحبت میکرد میگفت غصه نخور نهایتش مهریه شو میدم بره داداشم فقط میگه طلاق نمیدم میخام باهام خوب بشه دوسش دارم 

[QUOTE=155575428] گفتم خب تکلیفشو روشن کن برو زن بگیر چرا اینقد غصه میخوری میگه دوسش دارم نمیدونم چکار کنم  ...[/QUOبیاره😐😕

همین نقطه ضعف داداشته برا اون عروستون سواستفاده میکنه ازش چه بد پس بگو دوستش داری داداشم حقته هر چی به سرت بیاره

[QUOTE=155575428] گفتم خب تکلیفشو روشن کن برو زن بگیر چرا اینقد غصه میخوری میگه دوسش دارم نمیدونم چک ...

زنگ زد بهم خیلی بغض کرده بود میگفت من دوسش دارم یه راهی بهم بگو باهام خوب بشه همه چی واسش فراهم کردم نمیدونم چی میخاد دیگه،میگفت تو باهاش حرف بزن من گفتم من نمیتونم با همچین ادمی حرف بزنم بهم بی احترامی کنه مامانم میگه ما دخالت نمیکنیم ببینیم داداشم چکار میتونه بکنه تنهایی با این زن 

امروز پدرم با داداشم صحبت میکرد میگفت غصه نخور نهایتش مهریه شو میدم بره داداشم فقط میگه طلاق نمیدم م ...

این کاری که گفتم جنبه ی تهدید و ترس داره برای عروستون و اینکه برادرتون جایگاه خودش رو تو خونه به همسرش نشون میده.

این کاری که گفتم جنبه ی تهدید و ترس داره برای عروستون و اینکه برادرتون جایگاه خودش رو تو خونه به همس ...

بله درسته بهترین راهش همینه باید داداشم و راضی کنیم واسه شکایت،بابام وکیل بگیره خودش میره دنبال کاراش ممنون عزیزم از راهنماییت

برا چی باید به شما در مورد مسائل زندگیش بگه؟  همینکارارو کرده زنش دلسرد شده   برا چی شما ب ...

گاهی آدم کارد به استخونش میرسه نیاز به درددل داره 

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج