2777
2789

خوبه ۳۱

فک کنم زیر ۲۰ خوب نیس

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من چی

لب مرزی عزیزم حتما سرکلاژ کن تو هفتهای بالاتر فعلا استراحت داشته باش تا زمان سرکلاژت برسه چون هر چی سن حاملگیت بالاتر بره همیتجوری کم میشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اخه دکترم گفت خوبه که

ببین بد نیست ولی خوبم نیست عزیزم اخه ش هفته ای تو این سن حاملگی کم اینقدر باشه هفتهای بالاتر کمتر میشه بنظر من ریسک کن فعلا استراحت تا زمان سرکلاز برسه از دکترت بخواه سرکلاژ کنه اینجوری خیالت راحت میشه من خودم تا انومالی هم ۳۶ بود یهو تو هفته ۲۳ شد ۳۰ دو هفته بعد شد ۲۷ الانم ۲۲ سه ماهه با استراحت مطلق بازم کم شده میشه چون ۲۳ هفته اینطوری شد دیگه سرکلاژم نمیشد انجام بده ولی اگه سرکلاژ شده بودم تو هفتهای پایینتر الان نمیخواست استراحت مطلق باشم بازم هر جور صلاحه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ببین بد نیست ولی خوبم نیست عزیزم اخه ش هفته ای تو این سن حاملگی کم اینقدر باشه هفتهای بالاتر کمتر می ...

مم واقعیت الان ۲۶ هفتمه فقط تو همون پنج شیش هفتگیم طول سرویکس گرقت الانم هذچی سونو انومالی نگاه میکنم نمیدونم سرویکس کجا زده ؟؟؟؟ کجاش میزنن؟؟؟

♥خدا♥️
😯😯نه بابا زیر سی استراحت مطلقه یا باید سرکلاژ بشه

وااا کی همچین چیزی گفته

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مم واقعیت الان ۲۶ هفتمه فقط تو همون پنج شیش هفتگیم طول سرویکس گرقت الانم هذچی سونو انومالی نگاه میکن ...

ببین طول سرویکست خوبه،اینایی که میگن ما سی بودیم استراحت مطلق شدیم حتما مشکل دیگه هم داشتن وگرنه بالای بیست هیچ مشکلی نداره،ولی در هر صورت با استراحت طول سرویکس بالا میره