2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين كمك راجع به مهريه و به هم خوردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 109 پست
خب اونا که نمیدونن خواهر شما مثل زن قبلیش نیست،این چیزیه که به مرور ثابت میشه و خیالشون از اون بابت ...

وا اگه به این دید داذه میاد هاستگاری که خواهر ایشون هم مثه زن قبلیه،پس اصن نیاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وا اگه به این دید داذه میاد هاستگاری که خواهر ایشون هم مثه زن قبلیه،پس اصن نیاد

منظورم خیانت نبود،منظورم اینه که بالاخره با خودشون فکر میکنن ممکنه ازدواج بعدی هم خدای نکرده سرانجام خوبی نداشته باشه،برای همین احتیاط میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميدوني الان يه حالت تدافعي ايجاد شده كه لجبازي پيش اومده  خواهرم ميگه يك سكه هم پايين نميام

اوف واقعا مهریه خیلی بده😢😢😢دقیقا منم همین مشکلو دارم میگن شهر خودتون 14تا شهر ما 300تا خیییییلی بهم برخورد ولی خیلی دوسش دارم واقعا😢الانم نمیدونم واقعا ....مهر مهم نیس واسم ولی میدونی یجوریه انگار 😬😬😬

تو دوستاي باباي من دقيقا همين جريان پيش اومد پسر دوست صميمي بابام به زنش خيانت كرد زنه طلاق گرفت همه ...

اره عزیزم زن بدبخت ه ...یک تهمت میزنن بهش و تمام....

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
به ما گفتن يكجا داده توقيف اموال بوده

فقط ازت خواهش میکنم

حتما با خود اون دختر که طلاق گرفته یا با خانواده اش

حتما صحبت کنید و دلیل جدایی شون را بپرسید

به حرف معرف و پسره اعتماد نکنید

هیچکس نمیگه ماست من ترش اه

یادت باشه که ،خودت را الویت اول زندگیت بزاری،خودت را دوست داشته باشی،خودت را ببخشی
چرا مگه میخوای جدا بشی

خیلی اذیت میکنه.

دخترم رو که خیلی این چند سال اذیت کرد:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4795649/ناپدری-بی-رحم?postId=154628586

بچه هاشم اذیت دارند و خودشم بی محبت و پرخاشگر و خسیس و.... خلاصه همه جوره اذیت داره.

با اینکه خیییلی درآمد عالی داره، و من از اول گفتم بچه ام شرط ازدواجمه و میدونه من درآمدی ندارم، هزینه ای برای بچم نمیکنه. برا خودم و پسرام هم حداقلی.

مهریه ام رو اجرا گذاشتم، که ازش درآمد داشته باشم. بلکه هم خدا بخواد و شوهرم ناراحت بشه و طلاقم بده.

یا اگر نه، بتونم خودم جای جدا بگیرم و با بچه هام جدای ازش زندگی کنم. اونم با دختراش و زن صیغه ای و هر کی دوست داشت زندگی کنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
سر همین مسئله میخوای جدا بشی شوهرت چی میگه

بهت درخواست دوستی دادم، اگه دوست دارید، قبول کنید

اصلش به خاطر هرزگیش. زن صیغه می کنه.

بعدم که ماشاءالله همه چی تمومه! خسیس. دست بزن. عصبی. زورگو. متکبر...

هیچی برای دلخوشی نداره. فقط شغلش دهن پر کنه، که همینم گند زده و کردش یه آدم از دماغ فیل افتاده

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!