2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد ماهه سوم شدم اصلا دوست ندارم شکمم ترک برداره بنظرتون کرم بزنم خوبه یا روغن زیتون ؟ 

کیا تجربه دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از کارایی که باید بشدت مراقبت کنی اینه که پرخوری بیمورد نکنی،هرچی بیشتر چاق بشی به طبع پوستت بیشتر ترک برمیداره،من خودم از یکماهگی بارداریم هررررشب شکم پهلو و رونامو روغن میزدم زیتون بچه هرچی داشتم،

من بارداري نداشتم اما اينو ميدونم ترك اصلا ربطي به كرم زدن نداره همش ژنتيكيه ببين مامانت و خواهرت و ...

نه ربط نداره مادرم اینا ترک داره شکمشون 

من خداروشکر ی دونه هم نزدم پوست شکمم سفته برا اونا شل 

وبا روغن زیتون همیشه چرب میکردم و اینکه اگر میتونه روزی ی گردو بخوره من میخوردم بعدها خوندم خوبه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
نه ربط نداره مادرم اینا ترک داره شکمشون  من خداروشکر ی دونه هم نزدم پوست شکمم سفته برا اونا شل ...

من خيليا رو ديدم هر روز از گردن به پايين چرب ميكردن كلي هم ترك خوردن 

شايد شما پوستت به مادرت نرفته مادرت چند تا زايمان داشته شما چند تا؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من خيليا رو ديدم هر روز از گردن به پايين چرب ميكردن كلي هم ترك خوردن  شايد شما پوستت به مادرت ...

مادرم 3تا از اولیش ترک داشت شکمش زیادم داشت من ی دونه جنس شکمامون فرق میکنه منم گفتم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

فقط ژنتیکیه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

نه که ما دوست داشتیم پر ترک شیم،😂

من تا هفته آخر انواع کرم ها خارجی زدم ولی هفته آخر ترک خورد بعد که زایمان کردم دیدم واویلا یهو جمع میشه در ترک

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

۹۰ درصد به جنس پوست و ژنتیک‌خودت بستگی داره که ترک بزنی یا نه 

اگر کسی مستعد ترک باشه شاید ۱۰ درصد کرم و روغن کمک کنا که کمتر بشه .... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
من نه مادرم نه خاله و نه مادربزرگم ترک نداشت چربم هم کردم با زیتون و بایو اویل کلا6کیلو اضافه کردم و ...

منم همین تا الان ۵_۶ کیلو اضافه کردم 

تا ماه ۵ اصلا وزن اضافه نکردم 

اما از ۴ ماهگی ترک هام شروع شد.... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞