2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

54 بازدید | 13 پست

خانوما من آزمایش دادم قندم 210 بود، دکترم گفت 3روز رژیم بگیر چیزای شیرین اصلا نخور بعد دوباره آزمایش بده، یعنی الان حتی میوه هم نخورم؟ هرچی میخوام بخورم شیرینه که🤤😟

نخور 

۲۱۰ خیلی خیلی بالاست  نرمالش  ناشتا باید ۹۵ باشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

قند میوه زیاد ، سعی کن یه دونه بخوری، کربوهیدرات تا میتونی کم کن،آزمایش هم دقیق بده، من آزمایش اولم یک ساعت صبحانه میخوردم ش ۱۳۶ مشکوک به دیابت بودم دکتر دوباره تکرار کرد شد ۸۶، البته فعلا هفته ام پایین دیابت با صبحانه دادم نه گلوکز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند میوه زیاد ، سعی کن یه دونه بخوری، کربوهیدرات تا میتونی کم کن،آزمایش هم دقیق بده، من آزمایش اولم ...

والا این آزمایش قند مال بعد صبحانه بود گفت دوساعت بعد صبحانه بیا خون بده منم صبحانه چیز شیرین نخوردم آش خوردم

والا این آزمایش قند مال بعد صبحانه بود گفت دوساعت بعد صبحانه بیا خون بده منم صبحانه چیز شیرین نخوردم ...

خیلی سنگین اش عزیزم، این سری آزمایش دادی، اندازه دو لقمه به مدت ۱۰ دقیقه بخور، اون اش تا دو ساعت طول میکشه بسوزه تو بدنت، مطمئن باش پایین تر میاد

ای خدا خیلی سخته 

خیلی خیلی مراقب باش 

اگه بعد چند روز مراعات دوباره بالا  بود احتمالا قرص یا انسولین بدن بهت بعدم رژیم غذاییت رو مراقب باش 

ماکارونی نون برنج سیبزمینی کم بخور شیرینیجات اصلا نخور تا میتونی 

هندونه و خربزه و.. قند بالایی دارن کمتر بخور 

نون جو برای کاهش قند خیلی خوبه  ماست و شیر هم خوبه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
چرته بابا برا من خيلي بالا بود ي روز قبل ازمايش سه ليوان زم كرده ي دارچين و بعدش كلم خوردم رفتم ازم ...

بخدا هی گشنم میشه 😅 همش میرم دم یخچال و کابینت لامصبا همشون شیرینن دیگه داره گریم میگیره

والا این آزمایش قند مال بعد صبحانه بود گفت دوساعت بعد صبحانه بیا خون بده منم صبحانه چیز شیرین نخوردم ...

اش حبوبات داره دیگه  حبوبات هم قند داره 

دوساعت بعد صبحانه نرمالش ۱۲۰ باید کمتر باشه

اش حبوبات داره دیگه  حبوبات هم قند داره  دوساعت بعد صبحانه نرمالش ۱۲۰ باید کمتر باشه

اتفاقا گفتم بهشون آش خوردم ولی چیزی نگفتن، حالا شنبه صبح آزمایش دارم خدا کنه پایین باشه

اتفاقا گفتم بهشون آش خوردم ولی چیزی نگفتن، حالا شنبه صبح آزمایش دارم خدا کنه پایین باشه

برای صبحانه نون پنیر  وگردو  یا  یچیزی مثل اینا بخور اگه بازم بالا بود بعد 

بخدا هی گشنم میشه 😅 همش میرم دم یخچال و کابینت لامصبا همشون شیرینن دیگه داره گریم میگیره

اخي دركت ميكنم عزيزم وياره من باقلوا بود باقلوااااا😂😂ولي ي روز قبل ازمايش دارچين دم كن بخور و كلم خالي بجو مياد پايين😎😅