2777
2789
عنوان

كاشت ناخن. بچه ها سوال شرعي دارم

120 بازدید | 19 پست

خب. وضو جبيره اينا بگيريم درسته 

بعدش يكي ميگفت كه 

براي ترميم كه رفتي يا كلا  بر داشتن ناخن

كاشت از روي دستت تمام نماز هاي كه با وضو 

جبيره اي خوندي بهت واجب 

ميشه 

درسته ايا؟

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان راهنماییت میکنن ولی کاری که ازنظر خودت درسته انجام بده وگرنه اگه به اجبار و زور میخوای ان ...

والا كسي كه جواب نداد  

من خیلی دوس دارم ولی خب بخاطر همین مسایل نکاشتم حالا همچین مومنم نیستم یک در میون میخونم ولی فک کنم بخاطر ناخن نمیتونم بخونم یجورری میشم

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
اصولا کسی ک کاشت میکنه خیلی در بند این چیزا نیست یا نباید بذارید یا میذارید هم اینا رو باید حتماااا ...

والا روم نميشه. زنگ بزنم. دفترشون. همچين سوالي

بپرسم

من خیلی دوس دارم ولی خب بخاطر همین مسایل نکاشتم حالا همچین مومنم نیستم یک در میون میخونم ولی فک کنم ...

من خوندم نظر شون ميگفتن كه درسته با وضو جبيره 

نما. اينا ولي خب  يكي از اشنايان اينطوري بهم گفت كه

بعدش كه نبود بايد دوباره همه رو بخوني😐

من خوندم نظر شون ميگفتن كه درسته با وضو جبيره  نما. اينا ولي خب  يكي از اشنايان اينطوري ب ...

اخه فک میکنم وضو جبیره واس وقتیکه ضرر میزنه به جونت ولی خب این چیز تزیینی و دلبخواهی میشه مصداق اون در نظر گرفت یا نه کلا یسری چیزا تازه در اومده احکامم یجور میپیچونن ک ملت بخاطر قر و فرش از نماز دور نشه

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!

چرا لغو دوستی زدی؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ولي هميشه دوستيم

آهان

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........