2777
2789
عنوان

کمک برای انتخاب رشته کنکور

88 بازدید | 12 پست

من امسال کنکوری بودم البته اولین کنکورم نبود، دروغ چرا اصلا درس نخوندم هیچ علاقه‌ای به درس خوندن نداشتم ولی خانوادم زورم کردن، من تازه هیچ علاقه‌ای به رشته‌های بیمارستانی و استرس‌زا ندارم ولی باز به اجبار اونا تجربی بودم، دلم شکسته از اینکه این مدت تباه شد امروز باهاشون دعوام شد که گور پدر مردم من اگه بیارم هم نمیخوام دکتر بشم بابا ولم کنید، حالا شما جای خواهر و برادر من کمک میکنید چیکار کنم؟ نمیخوام پشت کنکور بمونم رتبم هم خوب نیست دارم دیوونه میشم، من میخواستم ریاضی بخونم و بعدش مهندسی کامپیوتر یا نرم افزار، نمیشه با دیپلم تجربی رفت این رشته‌ها؟ بدون کنکور حتی؟ 

برم دانشگاه و محیط جدید شرایط برام بهتر میشه من اینجا دارم خل میشم، میشه راهنماییم کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پیام‌نور و غیرانتفاعی و آزاد مشکلی نداری؟

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
با پیام‌نور و غیرانتفاعی و آزاد مشکلی نداری؟

آزاد بهم پول نمیدم دردم اینه، پول دارن ولی میگن اگه جز برای پزشکی و دندون بری هری به ما چه، خیلی بدبختم، حالا به فرهنگیان دارم فکر میکنم خداکنه اونجا قبول بشم

من اگه جات بودم و به کامپیوتر علاقه داشتم . بدون کنکور میرفتم ازاد و کنارش نرم افزار یا برنامه نویسی ...

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟ جام اشتباهه بخدا، میتونم با دیپلم تجربی برم آزاد رشته مهندسی کامپیوتر؟ چجوری؟

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟ جام اشتباهه بخدا، میتونم با دیپلم تجربی برم آزاد رشته مهندسی کامپیوتر؟ چجو ...

ببین حقیقتش مطمئن نیستم ولی برو از یه مشاور بپرس حتما . ولی اینو میدونم میشه بدون کنکور رفت ولی فکر کنم دیپلم ریاضی لازمه.

به رشته های شناورم فکر کن مثل حسابداری که با روحیت سازگار تره