2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که لابیا پلاستی انجام دادن میشه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم خواهرتون هیچ وقت گفتن که اگر به عقب برمیگشتن انجام میدادن باز یا خیر؟؟؟

اون موقع که درد میکشید میگفت غلط کردم الان که خوب شده راضیه.خیلیا راجب دردش میگن که طاقت فرساس حتی با مسکن هم آروم نمیشه اون قسمت پر از عصبه .اگه با درد زیاد مشکل نداری انجام بده

برای نواحی تیره بیرونی فکر میکنم داخلی رو نمیدونم حقیقتا و با لابیاپلاستی ام قسمت های تیره برداشته ...

من برای قسمت بیرونی که کمی تغییر رنگ میده مد نظرم بود

لیزر پوست باید انجام بشه؟ 

اره واقعا منم دیگه همینی ک هست

دوست من مجرد هست، همین مشکل رو داشت و عمل کرد نه صرفا به خاطر ظاهرش، میگفت خیلی اذیتم میکنه چون وقتی لباس زیر میپوشم مدام در تماسِ و اذیت میشم

الان از ظاهرش راضی هست کاملا ولی به خاطر دردی که داشته میگه اگه برگردم عقب انجام نمیدم دیگه، خیلی اذیت شدم و کامل هم بی حس نمیشه هنگام جراحی

به هیچ وجه انجام ندید این عمل رو. دکترهایی که با سلاخی کردن خانمها جیبشونو پراز پول میکنن بظاهر لابیاپلاستی رو عمل ساده و بدون درد و خونریزی نشون میدن ولی دراصل اینجوری نیست. میشناسم کسایی رو که انجام دادن و بعد از دوماه برای راه رفتن و حین رابطه و  سرویس رفتن مشکل دارن. لابیا باید بزرگ باشه بصورت طبیعی برای همه خانم ها این مدلیه. 

تاحالا با خودتون فکر کردید که چرا عمل های زیبایی مربوط به دستگاه تناسلی برا اقایون وجود نداره ؟!

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚