2777
2789
عنوان

به نظرتون بچم میمونه؟؟؟😭

546 بازدید | 37 پست

زایمان زودرس داشتم در هفته۲۸ بچمو از دست دادم 

الان باردارم هفته۱۸طول سرویکسم۲۰بود سرکلاژ کردم دارم دق میکنم نکنه اینم....😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم استراحت مطلق باش.آمپول ریه هم بگو بزنن برات.کار نکن اصن.مرتب تحت نظر باش نیاز شد حلقه بزار

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

ن بابا خیالت رااااحته راحت

این یکی میمونه 😘

ما هم تو فامیل از این تجربه ها داشتیم

تازه بارداری بعدی رو بدون سرکلاژ پشت سر گذاشت

فقط استرس نداشته باش که سمه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

نگران نباش سرکلاژ کردی انشالله ک میمونه اینم بدون عزیزم همه اینا دست خداست بسپرش دست خدا و دعا و توکل کن و رعایت کن حتما

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالله میمونه فقط استراحت مطلق باش  یواش برو دسشویی و بیا رو ت الت فرنگی بشین حموم هم که ح ...

ان شاالله همه اینارو رعایت میکنم از جام تکون نمیخورم 

ولی توی نی نی سایت خوندم بودن کسایی که رعایت هم کردن ولی دوباره نمونده

سپردم به خدا  آخه اون یکی هم سپرده بودم به خدا  میترسم خدا نخواد...

انشالله ک میخواد وقتی سپردی دیگ دلت نلرزه نذرش کن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی