2777
2789

دکتر زنان همیشه شروع آخرین پریود رو حساب میکنه، وقتی برای تشکیل قلب رفتم سونو یک هفته دیرتر تاریخ گفت 

ازون ور هم خوب پریود که خودش یک هفته طول میکشه، تا یک هفته بعدشم که تخمک گذاری نمیشه معمولا برای اقدام میگن از ۱۱ روز بعد شروع پریود اقدام کنین 

یعنی ۲ هفته دیرتر لقاح صورت میگیره 🤪 تو کدوم سونو تاریخ دقیق معلوم میشه بالاخره 

شما با اولین روز آخرین پریودت حساب کن.ول کن این محاسبات روز تخمکگذاری و طول پریود رو.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

توی ان تی دقیق بهت میگن.

شما باید مبنا رو بزاری از روز اول پریود. 

اگه سونو قلب دیرتر از تاریخ بود تاریخ سونو رو حساب میکنن تا بری سونو ان تی.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با اولین روز آخرین پریودت حساب کن.ول کن این محاسبات روز تخمکگذاری و طول پریود رو.

یعنی درسته اولین روز آخرین پریود؟ من برام همیشه سوال بوده که خوب من تازه دوهفته بعدش افدام کردم چجوری اینا زودتر حساب میکنن؟ 

من دو هفته دیگه وقت سونو ان تی دارم ، اتفاقا 

اون موقع دقیق بهت میگن.

انشالله نی نی سالم باشه و بیاد بغلت 😍😍😍

واسه نی نی منم دعا کن سالم باشه

اون موقع دقیق بهت میگن. انشالله نی نی سالم باشه و بیاد بغلت 😍😍😍 واسه نی نی منم دعا کن سالم ب ...

خیلی ممنون از دعای زیبا، به همچنین برای شما عزیزم 🥰🥰🥰

یعنی درسته اولین روز آخرین پریود؟ من برام همیشه سوال بوده که خوب من تازه دوهفته بعدش افدام کردم چجور ...

اینو بخون.جواب کارشناسه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
یعنی درسته اولین روز آخرین پریود؟ من برام همیشه سوال بوده که خوب من تازه دوهفته بعدش افدام کردم چجور ...

چون وقتی پریود میشی رحم ریزش میکنه و خودشو تمیز میکنه و اماده میشه واسه بارداری از همون روز اول پریود هم تخمک کم کم رشد میکنه تا روز 12 که بخواد ازاد بشه.

چون اینا جز مراحل باردار شدنه از اول روز پریود بارداری رو حساب میکنن

چون وقتی پریود میشی رحم ریزش میکنه و خودشو تمیز میکنه و اماده میشه واسه بارداری از همون روز اول پریو ...

راستی شما آخرین موعدتون چند تیر بوده که زدین هفته ۱۰ بارداری؟

راستی شما آخرین موعدتون چند تیر بوده که زدین هفته ۱۰ بارداری؟

عزیزم من اخرین پریودم 18 خرداد بوده.

تیکر خرابه انگار دیر میره جلو.

من الان 14 هفته و 3 روزم.

البته طبق ان تی.

عزیزم من اخرین پریودم 18 خرداد بوده. تیکر خرابه انگار دیر میره جلو. من الان 14 هفته و 3 روزم.

اه آخی 😍😍😍من فکر کردم تو تیر بوده گفتم تقریبا مثل هم هستیم

من ۱۶ تیر بوده تقریبا شما ۴ هفته جلوتر از من هستین 

دیدم نوشتین سلامت دخملی شک کردم چجوری جنسیت معلوم شده از الان 😏 البته من شنیدم تو سونو ان تی ۵۰ درصد جنسیت رو درست میگن  ولی خوب دقیقش هفته ۱۶ یا ۱۸ بارداری معلوم میشه