2777
2789

همش با نامزدم قهر و دعوا  ی روز خوب ی روز بد...یه فکرای احمقانه ای ب سرم میزنه 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
۱
9
81%
۱
2
18%

بنظرم ففط گزینه یکو انتخاب کن😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=155531553]خب سر چی دعوا دارین سر مجاس عروسی؟ باهم حرف نزده بودین چه مدت نامزد باشین ؟شرایط عروسی نداره؟[/QUO همه چیز رو نوشتیم و ....ولی اون میخواد بزنه زیرش منو تحت فشار میزاره...خونه ای ک توش زندگی میکنن نصفش ب اسم اینه ولی کاری نمیکنه

میگم بیا چیزای رو که توافق کردیم رو بخر بریم سر خونه زندگیمون میگه ندارم یا کنار بیا یا من طلاق میدم ...

خب عزیزم چرا درکش نمیکنید تا کارش درست بشه؟ یکم بهش فرصت بدید زندگی رو به کام خودت و ایشون تلخ نکن الان نداره خب چیکار باید کنه؟ کنار بیاین باهاش کوتاه بیاین کمی بهش فرصت بدید بجای نق و نوق کردن همراهش باشید میدونیم خسته شدی گلم ولی همه ی اینارو بجای اینکه تلخ کنی براخودت عادی باهاشون رفتار کن! جا نزن! غر نزن! 

لطفا برای من طلب بخشش کنید
خب عزیزم چرا درکش نمیکنید تا کارش درست بشه؟ یکم بهش فرصت بدید زندگی رو به کام خودت و ایشون تلخ نکن ا ...

درکش  کردم که تو این دو سال برام یه مانتو نخریده هر وقت بهش گفتم لازم دارم گفت ندارم گفتم ایب نداره ...ن پول تو جیبی ن خریدی هیچی...الان میگه همین های که توافق کردیم رو هم کنار بیا.....خب اخه چقد کنار بیام....ی خونه هست پدرش قبل مرگش براش گزاشته نصفشو ک برای ک زن بگیری ولی نمیخواد خرج کنه 

درکش  کردم که تو این دو سال برام یه مانتو نخریده هر وقت بهش گفتم لازم دارم گفت ندارم گفتم ایب ن ...

عزیزم یه مدت بی تفاوت شو بجای تذکر دادن بهش که واسم این کارو کن اون کارو کن بزار خودش زندگیو پیش ببره توام دائما ازش تعریف کن که مرد زندگیه و بهش غرور بده! بزار حس کنه مرده و مسوولیت داره

لطفا برای من طلب بخشش کنید