2777
2789
عنوان

کارشناسان بی بی چک😅

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد سه سال انتظار الان نینیم تو دلم ووول میخوره از ته دلم دعا میکنم هرکی منتظره دامنش سبز شه و ا ...

الهی امین ایشالله سلامت بیاد بغلت واسم خیلی دعا کن منم نزدیک سه ساله منتظرم 

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام
نه سه روز دیگه مونده

اگر هر دارویی برای بارداری اینماه استفاده کردی به بی بی چکاعتماد نکن .ولی اگه نکردی بارداری

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
من میترسم بزنم!خریدنم خریدم دیروزم بیربط به پریودیم لکه بینی داشتم!ولی میترسم با بچه مشولی نداریم خ ...

شاید باورت نشه تا الان 100بار زدم منفی شده دوماه پیش مشکوک بودن بی بی هام ولی بعدش پریود شدم الان م از منفی میترسم هم از مثبت کاذب خدا خودش کمکم کنه این سری باردار باشم دیگه توان ندارم بخوام امپول و کوفت زهر مار بزنم😢😭

15روز

پس کاذب نیست...۹۹ درصد بارداری...دو روز دیگه دوباره بزن...تا بی بی پرنگ نشده نرو ازمایش‌...بتا کم نشون میده اعصاب داغون‌میشه...اگر دو روز دیگه زیر ۱۰ دقیقه خط افتاد برو ازمایش ..مبارک باشه عزیزم...برای منم دعا کن

پس کاذب نیست...۹۹ درصد بارداری...دو روز دیگه دوباره بزن...تا بی بی پرنگ نشده نرو ازمایش‌...بتا کم نش ...

چشم ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده به حق این ماه عزیز

یعنی تا دوسه روز اثر شیاف میمونه؟؟

منکه همینجوری بود مثبت کاذب بود

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!