2777
2789

اخه تو ان تی هم جفت پایین بود و هم هماتوم داشتم دوماه استراحت مطلقم .ممنونم دوستان

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

نگران نباش،جفت پایین،ناز بیشتر 😉😉😉

هماتوم هم خوب شده، ،الکی به تو دلیت استرس نده 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که مشکلی نیست عزیزم توکل کن به خدا

ممنونم عزیزم .😘😘😘 اره فقط امیدم ب خداس

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
نگران نباش،جفت پایین،ناز بیشتر 😉😉😉 هماتوم هم خوب شده، ،الکی به تو دلیت استرس نده 

دقیقاااا.😂😂😂

۳ هفته لکو خونریزی داشتم .الان دیگه ندارم ان شاالله باهمونا دفع شده رفته.

.😘😘😍

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ممنون خانومی .خدا همتونو ب مراد دلتون برسونه الهی

بیا اینجا بهمون خبر خوش بده هااااا، منتظریم😃

چشم حتما .

اخ برم بگه دختر جنسیت .کلی لباس پسرونه خریدم😂😂😂

خوش به حالت عزیزم من ۱۰روز دیگه میرم انقد استرس دارم دل تو دلم نیست

انشالله که سالم و سلامت باشه بد به دلت راه نده به چیزای خوب فکر کن 🤗❤

جنسیت نی نیتم مشخص میشه😍😍😍

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
خوش به حالت عزیزم من ۱۰روز دیگه میرم انقد استرس دارم دل تو دلم نیست انشالله که سالم و سلامت باشه بد ...

ان شاءالله برا توام روزا زود میگذره .واقعا دوماه دراز کشیده بودم اندازه کل بارداری بهم گذشت ‌.

منم از دیشب خابم نبرده از استرس.

اره ان تی احتمال پسر داد تا ببینم این چی میگه

چشم حتما . اخ برم بگه دختر جنسیت .کلی لباس پسرونه خریدم😂😂😂

ان شاالله که پسرت بچه باشه 😂😂😂😂😂😂، بچت پسر باشه که نخوره تو ذوقت بخاطر لباسا ولی هر چی که باشه مهم نیست مهم اینه سالم باشه

عزیزم انشاا... مشکلی نیست.اومدی به ما هم خبر بده شما الان توی ۱۸ هفته هستید؟ نی نی تون توی شکمتون ت ...

چشم حتما خبر میدم .

اره ۱۸ عزیزم .

قبلش حالت پریدن ریز احساس میکردم ولی الان یک هفتس واضح میفهمم.ایشالا دو سه هفته دیگه متوجهش میشی گلم