2777
2789
عنوان

زندگی تلخ...

316 بازدید | 21 پست

زندگی من اوایلش باتلخی شروع شد .هنوزم ادامه داره .....احساس خوشیم فقط برای یه لحظست ..دیشب فهمیدم شوهرم ۴تا اکانت اینستا داره .کلا هیچ غیرتیم روم نداره .میگه ازادی برات نعمته .مهم نیستم براش کلا.قبلا چتشو با یه خانوم خوندم که از پشت سرم کلی بد گفته بود 😭الانم قطعا همینه ...دبگه دل ندارم دوست دارم برم یه جای دور..شرایط رفتن برام مهیاس بنظرتون برم یه چندماه و تنهاش بزارم؟؟دیگه از فکر و خیال مردم 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا یکی دوماه.من باردارم خیر سرم 😭

دختر اخه چرا  😔 کاش حامله نمیشدی ازش ... برو پیش مشاور شاید حل شد ... بی غیرتی مرد خیلی رو مخه 

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃
فکر کنم منم اخرش جداشم چون خط قرمز منه .بنظرت این چندماهو ازش دوربشم؟

با ی مشاور اول صحبت کن

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
فکر کنم منم اخرش جداشم چون خط قرمز منه .بنظرت این چندماهو ازش دوربشم؟

دور شدن فایده ای نداره چون اون به کاراش ادامه میده ولی اگه واسه خودت خوبه اره دور شو چون در دو حالتش اون کار خودش میکنه من چند سال فقط زیر یک سقف باهاش بودم ولی اصلا برام مهم نبود 

به خاطر خودم میخام برم روحم خستس میخام برای یه مدتم که شده ارامش بگیرم

برو به فکر خودت باش شاید ریلکس بشی بهتر تصمیم بگیری امیدوارم که هر چی خیره برات پیش بیاد فقط سعی کن تو مشکلات کم نیاری راهی که میخوای انتخاب کنی اولش اذیت میشی ولی بعد یه مدت به آرامش میرسی من تجربش کردم الانم راضیم