negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 عنوان قلق خوب شدن کیک و پن کیک واسه تازه کارا 105 بازدید | 3 پست ببنید وقتی می خوایم ارد رو به مایع کیک اضافه کنیم فقط در حد خیس شدن ارد و خیلی اروم هم می زنیم....خوبه تو یک دقیقه بتونیم این هم زدن رو که مرحله نهایی کار هست تموم کنیم بازم خوبی رو انتخاب کن 1399/06/26 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31904 من ک ارد رو ریختم بازم با همزن میزنم خیلیم خوب میشه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
negin_am مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 983 همیشه کیکام بد میشه😔😑 اینکارو کن عالی میشه😊 بازم خوبی رو انتخاب کن