2777
2789

سلام عزیزم

چله عظیم دعای فرج 🕯

تو تلگرام مخصوص‌ خانم‌ها که چله قبلی نصف بیشتر گروه ازدواج کردن یا به حاجتای خودشون رسیدن الانم چله جدید می‌خوایم برداریم.

توبه از گناهان و انجام عمل صالح همراه با خوندن چهل روز دعای فرج امام زمان (عج)

هرکس مایل بود خصوصی پیام بده تا از مدیر گروه لینک بگیرم و براش بفرستم. فقط یک نفر تا تکمیل لیست

خیلی فرقه بین اینکه دوست داشته باشی و زندگی کنی

چون اونی که زندگی میکنه محرومیت ها رو میبینه 

و اونی که دوست داره زندگی کنه فرصت ها رو

من خودم از تهران خستم

ولی یروز خیلی جدی به این موضوع فکر کردم که چیکار کنم برم یا نه

و نتیجه این شد که تهران بمونم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چگونه می‌توان اختلاف بر سر محل زندگی با همسر و یا نامزد را حل کرد؟ برای شروع یک زندگی لازم است که زن و شوهر خانه‌ای داشته باشند تا در آن با هم زندگی کنند. معمولا حق انتخاب محل زندگی به مرد داده می‌شود اما حق، تعهداتی را نیز با خود به همراه می‌آورد. مرد از لحاظ اخلاقی متعهد است که با همسرش مشورت کند و به خواست او برای تعیین محل زندگی اهیمت دهد. پس اگر به دنبال ساخت یک زندگی شاد هستید، با لجبازی و زور نمی‌توانید به هدف‌تان برسید. یکی از راه‌های حل این موضوع یافتن علت این مخالفت‌هاست. با آگاهی از دلایل و راه‌های حل این مساله و همچنین کمک گرفتن از روانشناس، می‌توانید مشکلات خود را برطرف کرده و زندگی مشترک شاد و موفقی داشته باشید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز