2777
2789
عنوان

این ماه ، دومین اقدام بود

273 بازدید | 39 پست

مامانا من یکم درد و دل و صحبت دلم میخواست این تاپیکو زدم ماه دوم اقدامم تو اقدام هیچ علائمی ندارم چیکار کنم یعنی این ماه هم نتیجه نمیده کیا اقدامن من خیلی فکر و خیال میکنم همش به فکر بچه ام اقدامیا چی کارا میکنید؟؟

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساله فقط گریه فقط این مطب اون ازمایشگاه خدا بچه نمیده نده حداقل صبرشو بده

خدا هم صبر بده هم یه بچه صحیح وسالم

از ماه دوم فکر و خیالت شروع شد؟ وا بده عزیزم وا بده. راحت باش. اصلا الان خیلی زوده برا فکر و خیال. اقدام کن و اصلا بهش فکر نکن هر وقت پریودت عقب انداخت بعد برو سراغ بقیه مراحل. اگه هر ماه بخوای تو این مدت به این فکر کنی که خب حالا که اقدام کردم میشه یا نمیشه یا چی میشه از کار و زندگی میفتی

اخه همه چی سالم بوده سنمم کمه 23 سالمه انتظار داشتم با همون اول بشه نشد حالا اگه این ماه نشه باید چیکار کنم خدا کنه نتیجه بگیرم همتون نتیجه بگیرین 

اخه همه چی سالم بوده سنمم کمه 23 سالمه انتظار داشتم با همون اول بشه نشد حالا اگه این ماه نشه باید چی ...

منم همه چیم سالم بود. و زمان پریودم ثانیه مینداخت از شدت دقت. دلیل نمیشه که فکر کنی چون سالمی باید دفعه اول بشه. به هزاااار تا چیز ربط داره. اگر الانم نشه باید تا یکسال اقدام کنید. بعد اگه نشد برید دکتر.الکی خیلی زود خودتونو دربه در این مطب و اون آزمایشگاه نکنید.