2777
2789
عنوان

این ماه ، دومین اقدام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان منم تازه به گروه اومدم 3 ماه اقدام کردم این ماه هم نشد م بیشتر به خاطر سنم نگرانم که خیل ...

همه همین مشکل رو دارن....نمیدونم به خاطر چیه این همه طول میکشه ...منم دکتر رفتم گفت مشکلی نداری فقط منتظر بمون.ولی واقعا سخته انتظار ...اگه میدونستم این همه طول میکشه همون سال اول ازدواجم شروع به اقدام میکردم

دوساله فقط گریه فقط این مطب اون ازمایشگاه خدا بچه نمیده نده حداقل صبرشو بده

عزیزم مشکلت چیه؟؟؟ الان همه دیر بچه دار میشن به خاطر استرس وضعیت نابسامان جامعه جسمهای ادمها ضعیف شده......دکترم به گفته هیچ ایرادی ندارین فقط منتظر بمونین ...منم گفتن آخه یعنی چی من باید آینده رو ببینم و بدونم که برنامه ریزی کنم ......ولی دیگه پامو مطب دکترهای بی سواد نمیزارم....هرروز دوساعت تو مطب انتظار بکش آخر سر هم دکتر عرض ۱۰ ثانیه باعجله یه مشت قرص مینوشت

آخه چرا چهارسال؟؟چه مشکلی داشتی؟؟؟الان همه دیر بچه دار میشن ......

عزیزم خودم بدون امپول و دارو تخمک های بالغ ندارم

شوهرم هم تعداد اسپرمش کمه هم تحرکش ، مشگل مورفولوژی هم داره

میخوام پاییز برم تهران برا درمان تا خدا چی بخواد

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم خودم بدون امپول و دارو تخمک های بالغ ندارم شوهرم هم تعداد اسپرمش کمه هم تحرکش ، مشگل مورفولوژ ...

وقیقا منم مشکل شمارو دارم

مورفولوژی شوهرم ۳ هست

اسپرم سریع صفر

کم‌تحرک ۲۵ درصد

بقیشم خراب و مرده

خودمم بدون دارو هیچی

این ماه برام‌ای یو ای نوشته دکترم ک برم

هیییییچ توضیحی نداد و نزاشت هیچ سوابی بپرسم

فقط گفت ای یو ای همین

برو دارو بخور بیا

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
وقیقا منم مشکل شمارو دارم مورفولوژی شوهرم ۳ هست اسپرم سریع صفر کم‌تحرک ۲۵ درصد بقیشم خراب و مرده ...

عین من 

چه سوالی داری؟ کار خاصی نباید انجام بدی فقط سعی کن امپول های گونال اف پیدا کنی و دور ناف حتما بزنی

باهم برید و شوهرت نمونه بده بعد صدات میکنن و اسپزم شسته شده رو بهت انتقال میدن و نیم ساعت بعد میری خونه

ممکنه ترشح و خون ابه داشته باشی که طبیعیه 

اگه دارویی برای بعده ای یو ای داد ، سر وقت مصرف کن و حتما تا ۳روز استراحت کن و بعدش کارهای سنگین نکن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....