2777
2789

سلام به همه خانومای خوشگلی که توی این تاپیک  ان😍

منم دلم گرفته و کلی افکار منفی و ترس توی ذهنمه 

اما قراره حال خودمون رو خوب کنیم🙂💜قرار نیست ناراحت باشیم 

من تصمیم دارم الان پاشم بدم توی حیاط یکم پیاده روی کنم 

بعدشم کتاب بخونم 

بعدشم یه کلیپ انگیزشی و آموزشی ببینم 

بعدشم به ذکر ها و دعاهایی که باید بخونم برسم 🌺

دوستای عزیزم بیایین باهم امیدوار باشیم و تکول کنیم به خدا که بهترین دوستمونه و همیشه کمکمون میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن مجردم . کتاب زیاد میخونم این کتابم خوندم . درون گرا نیستم ولی انقد سختی کشیدم یه مدت افسرده بودم ت ...

سلام عزیزم 

انگار دوتامون همدریم منم هرچی دارم زجر می کشم از دوستامه دوستایی که فقط ادای دوست رو در میارن دیگه سخته شدم 

دلم میخواد هیچ کدومشون تو زندگیم نباشن اما نمیدونم چطوری ازشون فاصله بگیرم تازه افسردگی و وسواس فکری بهم دارم 

بیخیال عزیزم بیا بهشون فکر نکنیم همه چی حل میشه خدا دست مارو هم میگیره 💙💙

سلام عزیزم  انگار دوتامون همدریم منم هرچی دارم زجر می کشم از دوستامه دوستایی که فقط ادای دوست ...

چقدر تشابه،من به دئست گلم اس جون هم گفتم ،مهم تنها بودن نیست مهم تر از تنها بودن و افسردگی و این حرفا اینه که بتونیم نو هر شرایطی خوب زندگی کنیم

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
تو مثل منی  آرزو میکنم هیچ دختری سختی نکسه جوری که خسته بشه.  کتاب هنر ظریف رهایی از دغد ...

عزیزم مرسی بابت دعاهای قشنگت خدا کنه زندگی منم بیفته روی روال سختی های زندگیم به خاطر تصمیمات اشتباهم بوده متاسفانه مقصر خودمم نمیتونم برم گردن کسیو بگیرم دعا کن همه چیزو درست کنم یه دوست خوب هم پیدا کنم که منم طعم رفیق داشتن رو بچشم خسته شدم انقد هر کی اومد و تریپ رفاقت برداشت ازم سو استفاده کرد 

سلام عزیزم  انگار دوتامون همدریم منم هرچی دارم زجر می کشم از دوستامه دوستایی که فقط ادای دوست ...

عزیزم وقتی یادم میفته چقدر واسشون خرج کردم و چقدر ساده بودم و واسشون دلسوزی کردم واقعن از خودم متنفر میشم الان یکیشون سال تا ماه سراغمو نمیگیره فقط هر چند وقت میان سوال پیچم میکنن که مبادا ازشون جلو زده باشم یا پیشرفتی کرده باشم ☹☹☹

چقدر تشابه،من به دئست گلم اس جون هم گفتم ،مهم تنها بودن نیست مهم تر از تنها بودن و افسردگی و این حرف ...

عزیزم من اصلا از تنها بودن بدم نمیاد قبلا میترسیدم ولی الان دلم میخواد تنها باشم و هیچ دوستی نداشته باشم(خانواده خوبم برام کافیه)اما متاسفانه نمیتونم😔

عزیزم وقتی یادم میفته چقدر واسشون خرج کردم و چقدر ساده بودم و واسشون دلسوزی کردم واقعن از خودم متنفر ...

عزیزدلم حالا که از زندگیت رفتن اصلا برات مهم نباشه 

اونا لایق تو نیستن منم یه دوست دارم وقتی مشکل داره همیشه احوالم رو میگیره اما الان اصلا 

یعنی ساده بگم بهت هیچ دوستی ندارم که احوالم رو بگیره از ته قلبش دیگه برام مهم نیست میخوام تو زندگیم نباشن و اینجوری خودم آرامش داشته باشم😔

عزیزم وقتی یادم میفته چقدر واسشون خرج کردم و چقدر ساده بودم و واسشون دلسوزی کردم واقعن از خودم متنفر ...

ای بابا

ولی جالبه ها چند تا ادم تنها تو تاپیک جمع شدیم

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
اره این تاپیک مال چند روز پیش بود نمیدونم چرا هنوز در جریانه 😂

چون من  یه پیام بع استاتر دادم  رفت تو بروز رسانی ها

عزیزدلم حالا که از زندگیت رفتن اصلا برات مهم نباشه  اونا لایق تو نیستن منم یه دوست دارم وقتی م ...

ولی قبول کن تنهایی خیلی سخته . ای خدا ینی یه رفیق داشتن هم انقد سخت شده عجب زمونه ای شده 

ولی قبول کن تنهایی خیلی سخته . ای خدا ینی یه رفیق داشتن هم انقد سخت شده عجب زمونه ای شده 

اره قبول میکنم تنهایی سخته

اما اینکه اینقدر اذیتت کنن و کاری کنن از خودت متنفر بشی و آرامش زندگیت رو بگیرن خیلی سخت تره خیلی 

الان دلم تنهایی رو میخواد تنهایی که آرامش داشتم😔

عزیزم مرسی بابت دعاهای قشنگت خدا کنه زندگی منم بیفته روی روال سختی های زندگیم به خاطر تصمیمات اشتباه ...

این که قبول داری تقصیر خودته خوبه ولی خودت را سرزنش نکن، خودتو ببخش و دوباره شروع کن . همه اشتباه میکنن