2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو میبرید پارک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 58 پست

منم نبردم اما پارکا شلوغ😔😔😔

اما دروغ نباشه چند شب پیش رفتیم ایوان پارک داشت کسی توش نبود دیگه انقد دخترم اصرار کرد رفت تو ۱۰۰بار اسپری کردم اما انقد خوشحال بود وهول شده بود واقعا دلم سوخت براش چه قد خوشحال بود واسه پارک 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بردم ماسک میزنه هر روز دوچرخه سواری بردم‌ خوراکی از خونه بردم بهونه نگیره دخترمن ۷ساله خدبه میفهمه براش توضیح دادم

این شاید چندسال با ما باشه باید روند عادی زندکی با رعایت ادامه بدیم

اره اینجا هم پارک شلوغ خونه بازی باز هس..میخوام ببینم میشه ببریم؟ مثلا خلوت باشه؟

منکه بچه ندارم ولی گاهی ظهرها میرفتم دکتر میدیدم پارکها خلوته امابعدازظهرا که سایه میفته تجمعات تو پارکها شروع میشه هم بچه ها هم بزرگا 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

توروستام پسرم تو باغمون بازی میکنه😁 دوچرخه سواری فوتبال بدو بدو   سه سالشه😊

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

منكه خودم بچه ندارم اما پاركها همه شلوغ اند يكشنبه شب رفتيم پارك اب و اتش با اينكه وسط هفته بود بازم خيلي شلوغ بود اطرافيانم هم بچه هاشونو پارك ميبرن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نزدیک خونمون یه پارک آخر شبا خلوته میبرم هر وسیله ای بخواد بشینه با اسپری ضد عفونی میکنم صبر میکنم یکم خشک شه یه بطری آب دارم میریزم روش با دستمال کاغذی خشک میکنم بعد میزارم بازی کنه .

و خدایی که به شدت کافیست...