2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 527270 بازدید | 68299 پست
@سمیه1396     سمیه عزیزم توروخدا باهام قهر نباش 😳بخدا حالم خوب نبود نمیدونم باور میکنی ...

یهویی‌میزاری میری ، چی بگم بهت...

بازم خدا را شکر که خوبی.... دلم هزار جا رفته بود😥

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم من زیر پتوام بخاطر شوک وپرخوری دیروز فردا سایز میدم انگار ورم کردم  آیناز توطنابم م ...

عه 😂😂😂😂

اشکال نداره بقول خودت ورمه میخوابه ننگران👌

اره از 50 تا شروع کردم الان 150 تا روزانه میزنم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه جالب  وای در گل اندام رو قشنگ و جذاب میکنه😘😘😘😘

باشه بهش فکر میکنم😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من الان اندازه گرفتم  صبحونه خوردم  اعلام کنم یا فردا دوباره اندازه بگیرم؟

نمیدونم عزیزم بپرس از فندقی

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام آیناز جون یادم بود ولی مثلا تو گفتی😁😂😂😂 یه ساعته نشستم دشوریم نمیاد🙈🙈🙈 سایزمو گرفتم ال ...

ایول😁😁😁😁

من برم اجیم بگیره مردم از گشنگی😂😂😂😂

سایز#   دور باسن. ۱۱۰.     ‌     ۱۰۹ دور شکم. ۱۰۰.    ...

وااااو برم منم بگیرم بعد مقایسه کنیم سمیرا 💪💪💪😁😁😁😁

سلام.روزتون بخیر🌺🌺🌺 سایز#             شروع       ...

سلام گلم

واو‌وو

چه خوب کم‌کردی👏👏👏👏مخصوصا کمرت👌👌👌

واسه شکم و زیر شکم:

ورزش زیر شکم

چرخش روسی

چالش ۳۰ روزه شکم ‌‌پهلو 

سمیه جان بعداز چندین وقت امروز200تا طناب زدم وای یدفه بی اختیاردرحین طناب زدن تمام لباس زیروشلوارم خ ...

عزیزم این برای عفونته شما احیانا عفونت ندارین برای منم اینطور میشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم فکر کنم فشار زیاد آوردم بخودم قبل یک ساعت قدرتی رفتم بیشتر شکم بود ویدفه طناب ممنونم...

تعدادش را کمتر کن😉

سایز#  

@زیتونپرورده  سلام عزیزم دور سینه و دور کمر 1 سانت کم شده

دور بازو 31

دور سینه *94

دور شکم 110

دور کمر  *86

دور ناف 100

دور باس ن 117

دور ران 70

دور ساق پا 36

دور مچ پا 24

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
ممنونم  اسمم اِمِل

خوشبختم امل جون  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چیزی نبود الحمدلله دو سه روز بدن درد و تب و لرز  الانم خیلی دیگه علائم ندارم. فقط طعم غذاهارو ...

خب خداروشکر زود گذروندی

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
الحمدلله بچه مم تب کرده بود ترسیدم ک نکنه گرفته باشه بردمش دکتر گفت چیزیش نیس گوشش عفونت کرده ک ا ...

خب شکر خدا نگران شدم مخصوصا بچه ها سخته

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪