2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم خوبی 😉 منم خوب بودم صبحانه که فقط دوتا گوجه خوردم 😬 نهار هم خوراک لوبیا درست کردم تا شب ...

آره واقعا گوجه دل آدمو نگه میداره

من یه مقدار جو با سینه مرغ تکه تکه و چند حبه سیر بار گذاشتم یه جور سوپ غلییییییظ درست کردم

اونم خیلی جوب بود

البته من طعم جو رو خیلی میدوستم

ولی هنو مشکل آب خوردن دارم

نه که سرده

به زحمت به ۵ لیوان میرسونم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
این عکس،از وزن شروع تا پایان کاهش منه،برا هر هفته،چن تا از بچه ها رو دیدم که با اینکه رعایت کرده بود ...

افرین به این همه نظم و ارادت👏👏👏👏👏 الحق که طلایی شدن حقت بود😊🦾🦾🦾

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها امروز ی خانوم زایمان کرد بعدش شکمش چسبید ب پشتش🤣🤣چقد بعضیا ژنشون خوبه ها .یک گرم گوشت اضافه ...

💔💔💔

نا مردیههههه

😂😂😂😂😂 ازش نپرسیدی شاید ورزشکار بوده!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم من کلا امروز یادم رفت فست بودم با ۸۰۰ بستم نه فست محسوب میشه نه کااری مجازم ولی خب کاچی ب ...

البته همچی هم بد نبودی

واسه تازه کارا فست با ۷۰۰ تا خوبه بعدا یواش یواش کم میکنیم تا ۵۰۰

من اگه یهو ببرم ۵۰۰ میپوکم 😁😁

درضمن من فست رو روزه میگیرم وگرنه دوام نمیارم و میشکونمش

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
من دیشب شب تولدم بود خراب کردم😐با ۱۳۰۰ بستم☹

تولدت مبااااااارک 💓💓💓💓💓💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💗💗💗💗💗💝💝💝💝💝👜👜👜👜اینم کادوی من! مارک گوچیه 😂😂😂

@سمیه1396     سلام عزیزم 😘😘😘 راسته ک میگن اگه 16 ساعت بجز اب و چای بدون قند چیز دیگه ...

سلام گلم

ساعت خواب که جای  خودشو داره...

ولی غیر از اون نباید به بدن گشنگی داد... 

کاهش سایز بیشتر با ورزش در کنار رژیم درست اتفاق میفته  نه گشنگی!

@آسنات99     @سمیه1396       @فندق_فسقلی  

@دیانا24     @شب_بیدارم  

من یکشنبه دسترسی ب ترازو نداشتم امروز وزن کردم

جی جی جی جیییییینگ و اینک 

وزن شروع87.       هفته ی قبل77/850

فعلی76/850.        هدف70

ی کیلو کاهش جیغ و دست و هووووورا👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎇🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎇🎇🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎊🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎇🎊🎉🎉🎊🎇🎇🎇🎊🎊🎊🎊

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام دوستان ، دیروز روز فستم بود و خداروشکر همه چی خوب پیش رفت فقط اخر شب بوجوری قندم افتاده بود زده ...

با شکم گشنه ورزش نکنی بهتره گلم.. چون بعدش خیلی ضعف میکنی...مخصوصا فردای  روز فست!

نه سیر باشی نه گشنه.. یعنی  حداقل ۱ ساعت قبل و بعدش جیزی نخوری!

@آسنات99       @سمیه1396         @فندق_فسقلی     ...

واوو ی‌کیلوو کاهش .. عالیه🤝

باریکلا..👏👏👏

واوو ی‌کیلوو کاهش .. عالیه🤝 باریکلا..👏👏👏

😳😳😳😌😌😌😌😌🙎🙎🙎💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊