2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529387 بازدید | 68299 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم صفحه ۲۶۲ رو بخون ب همگروهیاتم اطلاع بده اگه دیدیشون  میتونی برای خودت رقیب پیدا کنی ک ان ...

بلشه عزیزم❤️

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

@مرباجونی     منم عضو میکنی لطفا

آره عشقم بگو وزن فعلی و هدفتو

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
وزن فعلی و هدفتو بگو قشنگم😘

۵۵.۶۵

هدف ۴۹ به ۵۰ ام راصیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
@بامدادخمار   من دوبار سر گروه نارنجی تگ مردم خبری نشد شما بگو من چه کنم

عزیزم ظرفیتش پر شده 

فعلا بدون سرگروه رژیم بگیر تو تاپیک باش و یکشنبه هم وزن بده فقط تو لیست نیستی 

اگه خالی شد شمارو عضو میکنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهی فدات 😘😘 زنداداشه نازخودمه قربونش برم سرکارمیره گفتم گزارشی نیست آمدفقط تازه وارده سایته تایکم ...

وااای واااای 😍😍😍😍😍

خوش اومد خوشاومده❤❤❤❤❤

حواسم هست😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم ظرفیتش پر شده  فعلا بدون سرگروه رژیم بگیر تو تاپیک باش و یکشنبه هم وزن بده فقط تو لیست ن ...

خب من از صبح دارم پیام میدم جوابم نداد 😢🙁

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید
الهه جون ب نظرم بسه دیگه بنویس عضو گیری نداریم چون خانوما میان سرگروها هم جا ندارن خدایی نکرده دلخور ...

منتظرم سرگروه ها جواب بدن چقدر جا دارن یه پست بزارم قفل کنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اسم سرگروه گروه قرمز بهم میدی گلم ه

@عروسترکم  

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام سلام 😍😍😍همینجور دارین پیدا میشین😅😅😅😅

منم الان میام😃

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...