2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529404 بازدید | 68299 پست

عکس قبل و بعداز رو بزار

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عکس قبل رو ندارم فقط عکس الان رو دارم باشه الان

مرسی

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

سلام به همه.

@شب_بیدارم‍ 

اینم سایزای من عزیز

دور مچ دست  ۱۷

دور شکم  ۹۹

دور مچ پا  ۲۴

دور ساق پا   ۳۸

دور ران پا  ۵۶

دور باس ن   ۹۹

دور کمر ۸۷

دور بازو   ۳۷

بچه ها یکی شب بیدارم رو برام تگ میکنه😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

تو ک خوبی دختر چیو میخای کم کنی؟

@آسنات99‍ 

امروز جمعس من فک کردم شنبس یه فست زیر ۵۰۰ میخاستم تحویلت بدم پشمات بریزه حیف شد   دیگ شنبه تضمین نمیکنم فست درستی بگیرم واقعا گلبم درد گرف  من دیگ ادم سابق نمیشم 

💚
الان خوب شدم...قبلا 75 کیلو بودم...کم کم تو فکرشم برم تثبیت

بنظرم فقط تثبیت کار کن و ورزش ..یکم روم هات رو میزون کنی اکی هستی ..بیشتر تمرکزت رو بدنسازی و فرودهای اینا باشه ..آفرین ..امید وارم منم بتونم حسابی لاغر کنم

سلام عزیزم من 4ساله ازدواج کردم و 3ساله دنبال باردار شدنم...2سال و نیم تحت نظر دکتر بودم و انواع و ...

سلام گلم اتفاقی فهمیدم باردار نمیشی.

دقت کردی که چقدر نازایی زیاد شده همش به خاطر این نوار بهداشتیاست

تازه چقدر بیماری رحم و سرطان زیاد شده من الان دو ساله به جای نوار بهداشتی از پارچه استفاده میکنم.من همیشه موقع پری دل درد میگرفتم الان انگار نه انگار فقط یکم دل درد سطحی میگیرم اونم با استراحت حله.من همیشه باید سرم میزدم هر ماه.

اگه بتونید نوار بهداشتیا رو بذارید کنار خیلی مشکلات رحمی و نازایی کم میشه

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر