2777
2789
عنوان

شما بودین چیکا میکردین؟؟

338 بازدید | 39 پست

منو نامزدم همش قهر و آشتی هستیم تو این مدت خ منو به خیانت تهدید میکرد الانم قهریم پروفایل روانتیک گذاشته منم هیچ واکنشی نشون ندادم شما بودین چیکار میکردین؟

البته شب من بیو واتس آپ رو تغییر دادم صب دیدم پروفایلشو تغییر داده 

از طرفیم شک دارم برا یکی گذاشته 

بعدش من تو وضعیت واتس آپ متن تیکه انداختم بهش اونم منو بلاک کرد الان جای دیگه نگا کردم دیدم بازم پروفایلش همونو پس میگم اگه بخاطر حرص دادن من بود الان که بلاکم نمیبینم چرا هنو همون پروفایلو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک میکنم بخاطر اینکه جلب توجه کن گذاشته که تو فک کنی خبریه الکی

خودمم دو دلم میگم شاید برا خاطر منه بعدش میگم الان که بلاکیم من نمیبینم چرا پاک نکرده از طرفیم همش منو به خیانت تهدید. میکرد میترسم😢

خودمم دو دلم میگم شاید برا خاطر منه بعدش میگم الان که بلاکیم من نمیبینم چرا پاک نکرده از طرفیم همش م ...

نمیدونم انگار کم بود محبته مگه چن وقته قهرین

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
واقعا برا پرو ؟

وقتی دوران نامزدی بهش شک داری با یه قهر همو بلاک میکنید از الان تصمیم‌عاقلانه بگیری بهتره 

یا دست از شکاکیت و قهر بچه گانه بردارین زندکی سختتر از این چیرهاست اللن داری میبینی 

نمیدونم انگار کم بود محبته مگه چن وقته قهرین

منظورت از کمبود محبت چیه میشه توضیح بدی؟ یعنی پروفایلش بخاطر محبته!؟

یه ماه بود قهر بودیم وسطا اومد آشتی من قبول نکردم دوباره اومد آشتی کردیم الان یه هفتس باز قهریم

وقتی دوران نامزدی بهش شک داری با یه قهر همو بلاک میکنید از الان تصمیم‌عاقلانه بگیری بهتره  یا ...

من خ بهش اعتماد داشتم خیلی خودش همش منو به شک میندازه ولی راست میگی واقعا بچه بازی شده رابطمون من مث اون بچه نیستم ولی همش لج کرده اذیت میکنه منم مث اون بچگی کردم 

منظورت از کمبود محبت چیه میشه توضیح بدی؟ یعنی پروفایلش بخاطر محبته!؟ یه ماه بود قهر بودیم وسطا اومد ...

منظوزم اینه میخواد محبتتو جلب کنه اخه مام خیلی دعوا و قهر داشتیم من به شوهرم میگفتم انقد دعوا میکنیم ادم میره سمت خیانت بیا دعوا نکنیمو از این حرفا که شاید دیگه دعوا نکنیم

شاید اونم مث من صرفا فقط برا درست شدن

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
منظوزم اینه میخواد محبتتو جلب کنه اخه مام خیلی دعوا و قهر داشتیم من به شوهرم میگفتم انقد دعوا میکنیم ...

یعنی میگی الکی‌گذاشته باا جلب توجه؟ با خودم میگم الان که بلاکم نمیبینم چرا باز همون پرو رو داره آخه؟ 

شمام از این کارا میکردین برا جلب توجه؟

من خ بهش اعتماد داشتم خیلی خودش همش منو به شک میندازه ولی راست میگی واقعا بچه بازی شده رابطمون من مث ...

ببین الان دوره که کلی کتاب و فایل صوتی هست در مورد روابط زن و مرد و شناخت مردا حتما خودت بخوان و با سیاستی کاری کن همسرت بخوانه نمیگم خیلی ولی واقعا تاثیر داره سعی کن مشکلات قبل زیر سقف بری حل کنی

ببین الان دوره که کلی کتاب و فایل صوتی هست در مورد روابط زن و مرد و شناخت مردا حتما خودت بخوان و با ...

باشه مرسی، راستی تو بودی چیکا میکردی چه عکس العملی نشون میدادی؟ 

بنظرت معنیش اینه ماری میکنه یا برا اذیت کردن من گذاشته

باشه مرسی، راستی تو بودی چیکا میکردی چه عکس العملی نشون میدادی؟  بنظرت معنیش اینه ماری میکنه ی ...

بیشتر واسه اذیت کردنت من بودم حرفام با پزوفایل و استوری نمیزدم منطقی صحبت میکردم به پروفایل ش توحه نکن

اکه دوست ش داری و میخوای داشته باشی..پیام بهش بده یا زنگ بزن بگو فکر کنم منو اشتباه  بلاک کردی یه چک کن ..بعد دیگه با توجه به اون حرف بزن ولی اگه گقت عمدن و اینا ازش بخواه حضوری صحیت کنی که خیلی بهتر و بحث در مورد مشکلی هست بگو نه چیزهای خیلی گذشته و در مورو خانواده ها